www.bilimselyuzme.com

merhaba 20 yaşındayım makine mühendisliği 1. sınıf

Abdulsamet uslu

Yeni Uye
İlgi Alanı
Uçak
merhaba hocam sizi gördüm ve bu tip işlerle meşgul olduğunuzu gördüm bende üniversite teknıfest takımındayım geçen uçuşta uçağımız düştü v taildeki plastik dişli servomuz bozulduğu için kalkış veremedik havada uçağımızın gövde kısmının büyük bir çoğunluğunu karbon fiber kumaşla kapladığımız için tek parça şekilde kurtarabildik ve yeniden topladık şimdiki sorun düşüşte motoru monte ettiğimiz yerin deforme olması bu bölgeyi nasıl düzleyecemi ve motor açısını nasıl düzgün vereceğimi düşünüyorum bu konuda görüşlerinizi sormak istedim

Adınız / Soyadınız
abdulsamet uslu
Nereden Katılıyorsunuz
erzurum
İlgilendiğiniz Model
Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
çok fazla yok ilk günden beri teknofest takımındayım her hafta sonu uçuş yaparız
Abdulsamet bey hoşgeldiniz.
Bu tanışma konusu haricinde. Bir konu başlığı açarak sorularınızı tek konu üzerinden yazabilirsiniz. Resim ve video ekleyebilirsiniz daha net cevaplar da alabilirsiniz.

merhaba hocam sizi gördüm ve bu tip işlerle meşgul olduğunuzu gördüm bende üniversite teknıfest takımındayım geçen uçuşta uçağımız düştü v taildeki plastik dişli servomuz bozulduğu için kalkış veremedik havada uçağımızın gövde kısmının büyük bir çoğunluğunu karbon fiber kumaşla kapladığımız için tek parça şekilde kurtarabildik ve yeniden topladık şimdiki sorun düşüşte motoru monte ettiğimiz yerin deforme olması bu bölgeyi nasıl düzleyecemi ve motor açısını nasıl düzgün vereceğimi düşünüyorum bu konuda görüşlerinizi sormak istedim
Abdulsamet şimdi düşünüyorum bir makina mühendisi olarak senden nasıl yararlanabiliriz.. eminim formda güzel zaman geçireceksin.. Burası tam yeri. rc araba dışında her şey var muhabbet de var.