Merhaba abilerim,kardeşlerim

proteknik

Yeni Uye
Adı : İsmail
Soyadı : DEMİRCİ
Nereden : İstanbul
Mesleği : Elektronik Teknisyeni
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli / Uçak / Araba..) : Helikopter

Var ise Modelcilik Tecrübeniz:Çok eski zamanlarda ufak bir model vardı,uzun bir ara verdim şimdi tekrardan başlamayı ciddi ciddi düşünüyorum.

Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Nereden başlasam diye araştırırken buldum,incelediğim kadarı ile kafamdaki soru işaretlerine cevap bulabileceğim.

Kullandığım Model(ler) :Şuan için yok ama iki model arasında kararsız kaldım (MJX F45 ve V913 4 kanal olarak düşünmekteyim) tabi siz ustaların farklı tavsiyeleri varsa memnun olurum .Yedek parçalarıda kolay ulaşılabilir ve mümkünse Türkiye sınırlarında olursa daha uygun olur.

Not: :RCKolik: yayında ve yapımda emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum :saygilar:

Hoşgeldiniz İsmail Bey,

İsmail ben size 4 kanallı modelleri tavsiye etmem. Tavsiyem öncelikle bir simulatör temini ve sonrasında 6 kanallı bir heli olur. Konuyla ilgili detayları forumda bulabilirsiniz.

Keyifli forumlar. :saygilar:

Hoşbulduk Türker bey

Öncelik olarak Mehmet bey in paylaştığı RC Helikopter ile ilgili Konuları ilgili sayfayı okuyordum ve videoları izleyip kafamı kurcalayan soruların neden,nasıl ve niçin sorularına cevap arıyordum,ilginiz için teşekkür ederim. :saygilar: söylediklerinizi dikkate alacağım ;)

Aramıza hoşgeldiniz, umarım aradığınız herşeye benim bulduğum gibi cevap bulur ve tecrübe kazanırsınız. Ben yeni başlayan biri olarak V922 ile başladım ama çok pişmanım tavsiyem V977 den yana olacaktır hem 4 hem 6 kanal modu ile başlangıç için güzel bir adım olabilir. Keşke bende bana söylendiğinde dinleseydim ve V977 alsaydım.

Sağolun Hakan bey,v977 almaya karar verdim Türkiye'den almayım diyorum fakat çok pahalı,baaggoog.com dan alsam gümrüğe takılırmı düşüncesi var aklımda,biraz daha araştırayım belki Türkiye'de uygun satan birini bulabilirim.

İsmail DEMİRCİ' Alıntı:
Sağolun Hakan bey,v977 almaya karar verdim Türkiye'den almayım diyorum fakat çok pahalı,baaggoog.com dan alsam gümrüğe takılırmı düşüncesi var aklımda,biraz daha araştırayım belki Türkiye'de uygun satan birini bulabilirim.

Sanmıyorum takılacağını bende yedek parça aldım tek kalemde V977 fiyatında idi aldıklarım takılmadı. Rasim usta da V977 yi banggood dan aldı yanılmıyorsam. Yine siz bilirsiniz tabiki. Ayrıca bir şey dikkatimi çekti bana gelen ürünlerin üzerinde fatura tarzı bir şey vardı ve aldıklarımla alakalı değildi 14 dolar yazıyordu. Banggood olayı çözmüş anlayacağınız :)

Foruma ve aramiza hosgeldin Ismail ;)

Hakan YEŞİLLİ' Alıntı:
Sanmıyorum takılacağını bende yedek parça aldım tek kalemde V977 fiyatında idi aldıklarım takılmadı. Rasim usta da V977 yi banggood dan aldı yanılmıyorsam. Yine siz bilirsiniz tabiki. Ayrıca bir şey dikkatimi çekti bana gelen ürünlerin üzerinde fatura tarzı bir şey vardı ve aldıklarımla alakalı değildi 14 dolar yazıyordu. Banggood olayı çözmüş anlayacağınız :)

Evet Hakan çinlilerde işi çözmüş :) büyük ihtimalle banggood dan alacağım,Türkiye'deki fiyatlar biraz yüksekten uçuyor :)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Foruma ve aramiza hosgeldin Ismail ;)

Teşekkür ederim Mehmet bey,hoşbulduk.
Sizlerin yardımları ve paylaşımları ile nereden nasıl başlasam gibi soruların cevaplarını buldum.