Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar ben Sami Vatansever izmirden katılıyorum . 1.2m acrobat uçak yaptım deprondan 4 tane gövde kırdım destek alabileceğim kimse yoktu buradaki projelerin bir çoğu ölçülendirilmemiş. inat ettim ve sonunda iyice uçağıma alıştım aranıza katılmaya hak kazandım herkeze iyi bilgi alışverişleri diler havacılıktan kopmamanızı temenni ederim. iyi forumlar
Tamer beyle de tanışmak isterim ben forumda uçak yapan arkadaşlara rastladım ama ölçeklendirme olmadığından olmamıştım neyse artık hep birlikteyiz önemli olan bu
merhaba Tamer bey çok teşekkürler yaptığım uçak için ufak bir videom var
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
. 3D modelleride hiç sevemedim . ben Gaziemir tarafında oturuyorum ama uygun bir zamanda forumdan haberleşip sasalıda birer uçuş yapmayı isterim sizinle birlikte şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler çok memnun oldum..
Sami bey valla benim yaptigim edge in omru 20 saniye, FT duster 35 saniye surmustu
siz masallah guzel guzel ucurmussunuz. Sasaliya gelince siz yardim edersiniz bize
Bu hafta hava yagmurlu olacak sanirim. Onun icin bulusma yapip yapmiyacagimiz belli degil. Bundan sonra havanin nemine gore bulusmalara agirlik verecegiz
Tamer bey gerçekten bu 3. gövdeydi şuan 4.ye başladım bende kolay öğrenmedim ne öğrendiysemde aktarmaya hazırım.Bilgi paylaştıkça çoğalır. ama forumda rastladım depron kanat yapımıyla ilgiliydi galiba newton airlines blog sahibi Andrew Newton ile bağlantı kurdum sağ olsun teeeee Avusturalya lardan yazdı hayatımın dönüm noktası oldu diyebilirim.eksiklerim neyse söyledi düzelttim şuan eskiye göre oldukça iyiyim bu 4. uçağımıda parçalamak istemiyorum umarım başka gövde yapmak zorunda kalmam birdaha buarada hep rüzgarda uçuruyordum geçen hava yağmur öncesi diye baya sakindi uçurdum ve sakin havada aldığım zevk hiçbişeyde yok. izmir rüzgar haritası çıkardım ödemiş tire selçuk tarafları sakin görünüyor olmazsa oraya gidecem artık
Tamer bey ben kanatları rezistans teli ile kesmiyorum daha güzel ve sağlam bir yöntem olarak size ölçüler vs herşey dahil ne ararsanız bulacağınız bir video vereyim umarım işinizi görür
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol