Merhaba, Ben Özgür

İlgi Alanı
Uçak
Herkese Merhaba, öncelikle bu forumda olmaktan mutluluk duyduğumu söylemek isterim.

Adı : Özgür Galip
Soyadı : Bartu
Nereden : Ankara
Mesleği : AAS ( Anatolia Aerospace Solutions - kurucusu )
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : Şuanlık sadece uçaklar
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: yeni
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : kendi uçak modellerimi çıkartmaya çalışırken yaptığım araştırmalar sonucunda bir çok kez rckolik sitesine denk geldim.
Kullandığım Model(ler) : THK-yamaç ve kendi modellerim.

Biraz uzunca bir yazı olacak, kusura bakmayın. Ankarada fizik okurken havacılık ve uzay teknolojilerine olan bilgimi, tecrübemi ve deneyimlerimi büyütmek için başladığım bu yola şuan arkadaşlarımla kurduğumuz AAS ana firmamız altında AASHobby olarak açtığımız marka ile devam ediyoruz. Amacımız trainer düzeyde, hikayesi olan uçakları hem yeni başlayanlara hem de koleksiyonerlere ve havacılıkla ilgili olan herkese sunmaktır. Reklam tarzında olduğunu düşünmeden bunları yazıyorum çünkü daha her hangi bir yönlendirme web sitesi ya da benzeri bir şeyi online a çekmedik, umarım makul bir açıklama olmuştur, şimdiden yanlış olduysa kusura bakmayın. Bu süreçte sizler gibi bilgili, deneyimli insanlarla konuşmak hem çok güzel hem de inanılmaz heyecan verici.
Teşekkür ederim.

Adınız / Soyadınız
Özgür Galip Bartu
Nereden Katılıyorsunuz
Ankara
İlgilendiğiniz Model
Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
1 THK - yamaç ve kendi yaptığım modelleri deniyorum
  • Beğen
Tepkiler: Ekrem Emirali
Modelcilik konusunda üretim yapan insanlara ülke olarak çok ihtiyacımız var.
Foruma hoşgeldiniz.
Bizde helikopter modelcilik tarafında boş durmuyoruz. parça üretimi ve tasarlama ve yerli helikopter kitleri üretme sürecindeyiz .

Kenan hocama katılıyorum. Modelcilik git gide ölmek üzereyeken bu şekilde bir canlandırma projesi gerçekten mükemmel olmuş. Umarım adınızı sık sık duyarız. Hoşgeldiniz

Kenan hocama katılıyorum. Modelcilik git gide ölmek üzereyeken bu şekilde bir canlandırma projesi gerçekten mükemmel olmuş. Umarım adınızı sık sık duyarız. Hoşgeldiniz
Çok teşekkürler, umarım daha nice projeler ve başarılar ile hep birlikte sık sık konuşur, üstünde çalışırız.