Merhaba- Bilal Koc

bill

Yeni Uye
Katılım
20 Eyl 2013
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Yaş
53
herkese selam ismim Bilal. Yaşım 40 istanbul da oturmaktayım hertürlü rc işine ilgi duymaktayım yaklaşık 5-6 sene onceye kadar yakıtlı 1/10 arabalarla ilgileniyodum ama istanbulda doğru dürüst pist olmadığı için Bursaya gitmek zorunda kalıyodum masraflı ve zaman alıcı iş olmaya başlayınca bırakmıştım.bu aralar helicopterle ilgilenmeye başladım.

Çok acemiyim ufak çapta eğlenmeye çalışıyorum. En ucuz ve basit bi modelle ufaktan başladım v922 im uçurmaya çalışıyorum :laugh:

Formunuzu internetten daha önceden de az da olsa takip ediyordum.

Tüm arkadaşlara bol rc li günler :)
 
Merhaba- Bilal Koc

Hosgeldiniz Bilal Bey,

V922 ile ilgili epey bir konu var forumumuzda :D Eminin çok işinizi görecektir.

Fakat unutmayın V922 micro da olsa 6 kanal bie helikopter, yani büyüklerinden esas olarak pekte farkı yok. Bu nedenle hem V922 en az hasarla uçurmak hem de bu hobide ilerlemek istiyor iseniz mutlaka SIMULATOR çalışmanızı tavsiye ederim ;)

Zaman içerisinde de aşağıdaki konulara bir göz atın isterseniz. Keyifli forumlar ;)







 
Merhaba- Bilal Koc

Hoşgeldiniz Bilal Bey,

Bu hobinin en çok yoran yönlerinden biri de dediğiniz gibi mesafeler malesef. Bende iş durumum sebebiyle yer değiştirmek durumunda kaldığımda uzunca bir süre ara vermek durumunda kalmıştım bu hobiye. Çünkü aynı zamanda sosyallikte gerektiren bir hobi, paylaşım olmadan keyif almak zor. :(p

Ama neyseki artık paylaşımları arttırmak forum ortamlarında çok daha kolay.
Keyifli forumlar. :saygilar: