Merhaba

Ümit ÖRS

Yeni Uye
İlgi Alanı
Heli
İsmim Ümit merakım helikopter. Seneler boyunca hep hayalimdi 4 kanallı ile başladım şimdi artık 450 size heli merakım var.

Adınız / Soyadınız
Ümit örs
Nereden Katılıyorsunuz
Kütahya
İlgilendiğiniz Model
Helikopter
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
Heli
Hoşgeldiniz. :)

4 kanal ile başladıysanız, direkt 450 ye geçmeden önce simulator ile 6 kanal çalışmaları yapmanız gerekir. Aksi takdirde kırım kaçınılmaz olacaktır.

4 kanal ile 6 kanal birbirinden tamamen farklıdır, simulator kullandıgınızda ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Forumda konuyu anlatan başlıklar mevcut, okumanızı tavsiye ederim.

İyi forumlar :RCKolik:

Aramıza hoşgeldiniz @umitors43. Keyifli ve güzel bir forum dileriz :RCKolik:

Rica etsek forum kuralları gereği müsait bir zamanda Profilinizdeki Kullanıcı Ad-Soyadınızı güncelleyebilir misin ?

Hoşgeldiniz. :)

4 kanal ile başladıysanız, direkt 450 ye geçmeden önce simulator ile 6 kanal çalışmaları yapmanız gerekir. Aksi takdirde kırım kaçınılmaz olacaktır.

4 kanal ile 6 kanal birbirinden tamamen farklıdır, simulator kullandıgınızda ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Forumda konuyu anlatan başlıklar mevcut, okumanızı tavsiye ederim.

İyi forumlar :RCKolik:
Çok teşekkür ederim. Öneriniz için. Tabiki yeni başlayanlar bölümünü okudum simulator ile de çalışacağım fakat 450 ye direk geçicem en azından elimde olsun artık :D Ama Eski zamanlarda Helikopter toplama ile bir sürü video veya yazı vardı fakat şu an da bulamadım. Farklı bir forum linki verilmiş helikopter toplama linkleri fakat o site de kapanmış . Gerekli yerlere soru mu bu şekilde yazmıştım. Teşekkürler.