Merhaba

yigittaylan

Yeni Uye
Katılım
14 Ağu 2013
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Yaş
23
Adı : Yiğit
Soyadı : Taylan
Nereden : İzmir
Mesleği : Öğrenci
Yaş : 13
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli / Uçak / Araba..) : Helikopter
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: -----
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : İnternette alacağım helikopter için araştırma yaparken
Kullandığım Model(ler) : İ-Heli T11

Modelciliğe yeni başladığım ve çok fazla zamanım olmadığı için bu modeli seçtim yani sadece evde zaman geçirmek için aldığım bir heli sonraki yaz tatiline kadar bununla idare edeceğim :)
 
Merhaba

Hoşgeldin Yiğit,

En geç üyelerimizden birisin sanırım. :) Keyifli forumlar...
 
Merhaba

Merhaba Yigit,

Öncelikle hosgeldin ;) Elindeki heli bozulunca 4 kanal olan V911 almanı tavsiye ederim ;)

 
Merhaba

Hoş bulduk. V911 gerçekten güzel gözüktü eğer T11'i kullanabilirsem V911'i de alırım. Bu arada hazır yakalamışken sorayım dışarıda hafif rüzgarlı havada kullanabileceğim bir helikopter öneriniz var mı ?
 
Yiğit Taylan' Alıntı:
Hoş bulduk. V911 gerçekten güzel gözüktü eğer T11'i kullanabilirsem V911'i de alırım. Bu arada hazır yakalamışken sorayım dışarıda hafif rüzgarlı havada kullanabileceğim bir helikopter öneriniz var mı ?
Bunun için bütçeni ve gelişme planını bilmemiz lazım.

Şayet simulator çalışırım ve bütçem $800 civarı diyor isen, kumanda, şarj adeti ve 450 sınıfı bir heli en iyi seçim. Butce biraz daha fazla ise o zaman 500 sınıfı.

Yok abi ben öğrenciyim nerede bu paralar dersen ;) o zaman micro modeller tek seçenek.

Ama micro modellerde adından anlaşılacağı üzere, iç ortam helileri. Aşırı rüzgarlı dış ortamlara uygun değil. Daha net olmak gerekirse;

1- V911 (4 Kanal) kesinlikle dış mekan helisi değil. Cubuklu olması nedeni ile en küçük rüzgardan cok etkileniyor.
2- V922 (6 Kanal) çok aşırı olmamak kaydı ile hafif ve kısmı orta sertlik rüzgarda gayet başarılı ama 6 kanal olduğu için simulator çalışması şart
3- V944 ise yeni çıkan 4 kanal bir heli. V911 gibi uçurması kolay, V922 gibi de rüzgardan az etkileniyor olması lazım. Yeni olduğu için henüz alıp test eden üyemiz yok ne yazık ki.

Daha fazla detay için :



 
Merhaba

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. İlk olarak T11 ile bir süre çalışıp kendimi elimden geldiğince geliştireceğim. Sonrasında ise V944 ve simülasyon ile bol bol çalışıp kendimi geliştiririm zaten bilgisayar dışında ilgilendiğim bir şey olduğunu annem anladığında elinden geldiğince yardım eder :)
 
Merhaba

Yiğit hoşgeldin
v944 ile ilgili Mehmet bey in verdiği linki takip et ...bi aksilik olmazsa yakın zamanda bu modelle ilgili tanıtım videosu sunacağız...

yine aynı linkde v911 v911-1 yeşil versiyonu v944 de video çekmeyi düşünüyorum...