Merhaba

Ayhan Karaca

Yeni Uye
İlgi Alanı
Multikopter
Merhaba, uzun süredir kullanmadığım drone parçalarını satışa sunmak için buradayım. Bu işlere meraklıydım ve bir süre uğraştım. Ama artık bu hobiye ayıracak fazla zamanım yok. Daha önce bir kaç kez yada hiç kullanmadığım ürünleri satmak istiyorum.

Adı : Ayhan
Soyadı : Karaca
Nereden : İstanbul
Mesleği : Elektrik-Elektronik Mühendisi
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : Quad
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: Çok sınırlı
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Kendim Buldum
Kullandığım Model(ler) : Quad - f330 frame

Adınız / Soyadınız
Ayhan Karaca
Nereden Katılıyorsunuz
İstanbul
İlgilendiğiniz Model
Multikopter
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
çok az
  • Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Merhaba, uzun süredir kullanmadığım drone parçalarını satışa sunmak için buradayım. Bu işlere meraklıydım ve bir süre uğraştım. Ama artık bu hobiye ayıracak fazla zamanım yok. Daha önce bir kaç kez yada hiç kullanmadığım ürünleri satmak istiyorum.
Aramıza hoşgeldiniz.

Amacınızı açıkca dile getirdiğiniz için öncelikle teşekkür ederiz. Fakat ne yazık ki bu konuda size yardımcı olamayacağız.

Bu kurallığı almamız net olarak nedenleri var. En iyisi sadece satış amacı için kurulan platformları tercih etmeniz.

Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz :saygilar:

Bakınız SATIŞ Kuralları - Madde-2:

2-) Şu aşamada Alım-Satım ilanları için “Aktif Üye” statüsü sınırlaması uygulanmamaktadır(En az XYZ mesaj sayısına sahip kullanıcı)

Fakat forumumuza sadece ilan vermek ve satış yapmak maksadıyla üye olduğu anlaşılan, ilk mesajını veya konusunu satış ilanı olarak açan, hiçbir paylaşım ya da katkıda bulunmayan üyelere yönetim tarafından çeşitli yaptırımlar uygulanabilir, açılan konu ya da yazılan mesaj silinebilir. Yaptırımın şekli forum yönetiminin tasarrufundadır.