Merhaba

framerate

Uye
Herkese Merhaba,

Ben istanbul dan Alper Şahin. Bir prodüksiyon firmasında video kurgu editörlüğü yapıyorum. Yaş 33. Önceden ufak tefek model araba tecrübelerim olsa da pek ilerletmedim. Bir süredir multikopterlere ilgi duymaya başladım. Mesleğim gereği havadan görüntülemede başarılı olmaları ilgimi dahada arttırıyor. Bilgi toplamak için birçok forum gezdim ama bu forumdaki yeni başlayanlar başlığını çok beğendim. Sistematik biçimde hazırlanmış konu başlıklarından çok şey öğrendim. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Simulasyon kumandası ile bir süredir çalışma yapıyordum. İlk multikopterimi de aldım; Walkera QR 350 Pro. Hatta sağlam bir kazada yaptım ama onun için ayrı bir konu açacağım. Soracağım sorular olacak.

Hepinize iyi forumlar.

Merhaba

Hoşgeldiniz Alper Bey,

Öncelikle güzel geribildirimleriniz için teşekkürler, konuları faydalı bulmanıza sevindik. :RCKolik:

Keyifli forumlar. :saygilar:

Merhaba

Merhaba forumumuza hoşgeldiniz bende yeni başlayan biri olarak diyorum ki bu forum sıcak kanlı insanların çıkarı olmadan yardım ettikleri bir forum.

Merhaba

Alper bey kesinlikle doğru yerdesiniz bunu zaman geçtikçe daha da iyi anlayacaksınız. :thumbup:

Hoşgeldiniz keyifli forumlar. :RCKolik:

Merhaba

Alper Sahin' Alıntı:
...... Bilgi toplamak için birçok forum gezdim ama bu forumdaki yeni başlayanlar başlığını çok beğendim. Sistematik biçimde hazırlanmış konu başlıklarından çok şey öğrendim. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Güzel geri bildirim için teşekkür ederiz Alper Bey :) Aramıza hosgeldiniz :saygilar:

Merhaba

Hoşgeldiniz Alper Bey :) doğru adrestesiniz, burada öğrenmek istediğiniz tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Keyifli forumlar. :saygilar: