Merhabalar- Abdullah Sapmaz

abdullah sapmaz

Çalışkan Uye
Katılım
7 Şub 2013
Mesajlar
218
Tepkime puanı
0
Yaş
31
Konum
afyonkarahisar
İlgi Alanı
Heli
herkese merhaba aranıza yeni katıldım diyebilirim v911 ile başladım v911i seçmemde çok yardımcı oldunuz ayrıca sizlerede çok teşekkür ederim. 2 tane pil ile birlikte geldi ama bana yetersiz geliyo 2 adet daha almak istiyorum ama ne tür bi pil almalıyım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim..
 
Ynt: merhabalar

Merhaba Abdullah Bey, öncelikle hosgeldiniz :saygilar: Umarım yeni başladığınız bu hobiden en az bizler kadar zevk alırsınız ;)

V911 iki tipi var, yeni ve eski olarak. Siz hangisini aldınız acaba. İki model arasındaki tek fark pil ucu. Eğer aldığınız yerin linkini ya da mevcut kullandığınız pilin fotosunu paylaşırsanız, doğru şekilde yönlendirme yapabiliriz.

Bu arada nerede yaşıyorsunuz ve kaç yaşındasınız ?? :)
 
Ynt: Merhabalar- Abdullah Sapmaz

birisi internete koymuş onunla konuştum anladığım kadarıyla benimkisi eski. afyonluyum ama vanda okuyorum 2. senem. final haftasındayız nerden bulaştım bu işe bilmiyorum :D bimex de gördüm 3 kanal 4 kanal lan dedim ne fark etcek bi alıp bakayım 2. parçaladım aleti sonra baya araştırdım komuk bana baya yardımcı oldusınavları bıraktım bunlarla uğraşıyorum v911 geldiğinde sınava girmeyip kargodan gidip alcaktım :D bakıyorum internetten bu adamlar geri zekalımı dedim bi helikoptere o kadar paramı verilir diyodum şimdi para olsada alsam diyorum :D.. demem o ki galiba benim v911 eski pilin soket kısmı kalın ama bi fotoğrafını koyarım ayrıca ben iniş takımıyla denge çubuğunuda kırdım :D onlarda lazıminiş takımı kırıkken kullandığımda dengesiz uçuyo daire çiziyo havada iniş takımı kırık olduğundan olurmu..
 
Ynt: Merhabalar- Abdullah Sapmaz

Pilin resmi koyunca dogru pilin link paylasiriz %p Inis takimi problem olmasa gerek. Bence problem denge cubugundan. Istersen pil ile beraber bunlari siparis edersin, istersen beklemeyeyim dersen bizim forumda Berkay satiyor ondan alabilirsin. Karar senin ;)



Bu arada yeni baslayan birisi olarak sana yardimci olabildik ise ne mutlu bize :)
 
Ynt: Merhabalar- Abdullah Sapmaz

Berkay'la görüştüm onda iniş takımı yokmuş pilde 1 tane varmış ayrı ayrı yerden almayayım dedim. iniş takımıda kalkerken çok zorluyo sol tarafı kırık o yüzden direk sola doğru kalkıyo zaten evde kullanıyorum iyice parçalamak istemiyorum. ayrıca gerçekten hepinize çok teşekkür ederim ciddi anlamda yardımcı oldunuz.. özellikle Türker beyin videoları beni çok tahrik ediyo :)

işte bu pilllerden benimkiler
 
Ynt: Merhabalar- Abdullah Sapmaz

O zaman Abdullah, en güzeli tüm ihtiyaclarını BANGGOOD toplu halde sipariş etmek. Yanlız su an Çin tatilde. Tatil 18 Subat'ta bitiyor ama muhtemelen sonraki 1 haftada birikmiş siparişler yüzünden yogun olur. Yani siparişin sana gelmesi, bugun sipariş versen, 1 ayı bulabilir :embarras:





 
Ynt: Merhabalar- Abdullah Sapmaz

hadi yaa 1 ayda çokmuş.. Ben o zaman şimdilik denge çubuğunu alayım pil zaten keyfi yani aciliyeti yok iniş takımıda pek bi sorun arz etmiyo inşallah havada daire çizmesinin sebebi denge çubuğudur yenisini takınca düzelir.. teşekkürler..
 
Ynt: Merhabalar- Abdullah Sapmaz

Sorun denge çubuğundaymış denge çubuğunu değiştirdim sorun kalmadı %p artık havada daire çizmiyo teşekkür ederim :saygilar:. ama kullanırken bi noktada sabit tuttuğumda titremeye başlıyo benim için pek bi sorun değil aslında sabit tutabiliyo olmam bile beni tatmin ediyo :) ama hallolabilecek bi sorunsa halletmek isterim.
 
Ynt: Merhabalar- Abdullah Sapmaz

Xenforo.-' Alıntı:
Merhaba hosgeldiniz

kuyruğu kontrol edin bence. ve kuyruk motoru çarpmalarda hasar almışsa arka kapağı açılıyor buda dengesini bozuyor olabilir.
 
Ynt: Ynt: Merhabalar- Abdullah Sapmaz

barış altun' Alıntı:
Xenforo.-' Alıntı:
Merhaba hosgeldiniz

kuyruğu kontrol edin bence. ve kuyruk motoru çarpmalarda hasar almışsa arka kapağı açılıyor buda dengesini bozuyor olabilir.
o sorun halloldu benim paller baya hırpalanmış dün kırıldı yenisini takınca sorun kalmadı şu an çok memnunum. ilginizden dolayı teşekkür ederim..
 
Ynt: Merhabalar- Abdullah Sapmaz

bu arada hoşgeldiniz ))