www.bilimselyuzme.com

Merhabalar ben rc uçak yapıyorum yeni başladım

İlgi Alanı
Uçak
Ft-explorer modeliyle başlamayı tercih ettim pervanesi arkada olduğu için. Şu an da gövdesini bitirdim kanatlarını yapıyorum
Malzemelerim:
● Turuncu markasız 2212 boyutlarında 1400kv motor
● Skywalker v2 30a esc
● 4 adet mg90 servo
● jsumo 2200 mah 3s lipo pil
● 8x4,5 pervane
● flysky6x kumanda
Eksik gördüğünüz veya yanlış olduğunu düşündüğünüz bir şey varsa lütfen söyleyin. Birde uçağı boyamak için nasıl bir malzeme kullanmalıyım ağırlığı extra etkilememesi için .

Adınız / Soyadınız
Alp Büyükgüzel
Nereden Katılıyorsunuz
Ankara
İlgilendiğiniz Model
Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
Yeni başladım
Başlangıç için iyi bir model.Pilotajınızı geliştirene kadar ufak kaza kırımlar olabilir,pervanesi arkada olan bir model her zaman başlangıçta daha iyidir.Malzemeleriniz başlangıç için yeterli gibi görünüyor.Youtubeda benzer ft explorer modelleri var,hem tercih edilen ürünler için hem de inşa ederken farklı teknikler öğrenmek için bol bol üretim videosu izleyin.Kaza kırım olmaması için varsa bilgisayar ortamında simülatör çalışın.Sahaya çıkarken de rüzgarı kontrol edin,düşük rüzgarda araziye uçuşa gidin.Yüksek rüzgar kontrolünüzü zorlaştıracaktır.Renk kısmına gelince,bence o kısımlara şimdilik çok takılmayın ama ağırlığı az tutmak için sprey boya kullanabilirsiniz.Bazı şeyleri de deneyerek öğreneceksiniz.