Merhabalar-Cihan

Cihan kul

Yeni Uye
Katılım
13 Eyl 2013
Mesajlar
38
Tepkime puanı
0
Yaş
36
3 haftadır sitedeyim, tanışma bölümünü yeni keşfettim :laugh: . 3 haftadır sim. çalışmama devam ediyorum. bugünkü buluşmaya gelebildim ve Mehmet Aydın beye (yanlış hatırlamıyorsam) ve diğer yardımcı olan abilere teşekkür ederim verdiği bilgiler için. buluşmaya gelmeseydim hiç uçuramazdım sanırım. :)
 
Merhabalar-Cihan

Hoşgeldin Cihan,
Buluşmalara bekleriz her zaman. ;) Keyifli forumlar
 
Merhabalar-Cihan

Tekrar hosgeldin Cihan %p

Acil sahadan ayrılmamış gerektiği için ilk ucusunu izleyemedik ne yazık ki :embarras: Ama anladığım kadarı ile başarılı bir uçuş olmuş %p Bu arada sim çalışmalarına devam ;)
 
Merhabalar-Cihan

ilki kötü oldu :) ama Mehmet abimiz saolsun yardımcı oldu. buluşmalara mümkün oldukça gelmeye çalışıcam.
 
Merhabalar-Cihan

Cihan,hiç zorlanmadan modele hakim bir şekilde ilk uçuşunu yaptın.Bir süredir simülatör çalıştığın belli oluyor.Forumdan, buluşmaları takip ederek ,genellikle pazar günleri çoğunluklu ,buluşmalara gelebilirsen, ekip içersinde bilgi alışverişi desteğiyle, hızlı bir şekilde kendini geliştirebilirsin.
 
Merhabalar-Cihan

Mehmet AYDIN' Alıntı:
buluşmaları takip ederek ,genellikle pazar günleri çoğunluklu ,buluşmalara gelebilirsen, ekip içersinde bilgi alışverişi desteğiyle, hızlı bir şekilde kendini geliştirebilirsin.

aynen katılıyorum. ustaların yaptıklarını aynen yapmaya çalışıp benim gibi bir kırım rekortmeninin yaptıklarını asla yapmayarak gayet usta bir pilot olursun. :lol: :lol: