Merhabalar Trabzondan

crazykanka

Yeni Uye
Katılım
30 Nis 2015
Mesajlar
8
Tepkime puanı
0
Yaş
32
Arkadaşlar ben 1 ay önce üye olmuş sayın moderatör arkadaş tanışma bölümünde başlamayı tavsiye etti.Öncelikle ismim Gökmen Durmuş Trabzon OrtaHisar'da yaşıyorum.Benim helikopter modelciliği hakkında hiç bir bilgim yok ben helikopter modelciliğinden anlamam tasarımın v.s.
Meraklı birisiyim ve böyle birşey buldum bence çok güzel bir hobi.Neden foruma üye oldum.Burda bir çok bu konuda uzman sayılır.Ben makul fiyata en fazla verebileceğin 1.500 lira DJI Phantom gibi helikopter tarzı birşeyler arıyorum artı kamerasıda olursa iyi olur çok iyi kameraya gerek yok verebileceğim para 1.500 lira azda para değil.
200-300 metre uzaklığa giden kamerası olan dayanıklı olan kontrolü kolay olan gps faln çıktı şimdi. Şu tarzda helikopter arıyorum.Neyin ne oldeğunu bilmiyorum yardımlarınız bekliyorum.
 
Merhabalar Trabzondan

Bir karışıklık oldu herhalde. Daha önce kendinizi tanıtmış ve biz de hosgeldiniz demiştik Gökmen Bey ??



Neyse madem yeniden "Merhaba" diyorsunuz, biz de yeniden "Hosgeldiniz" diyelim :saygilar:

Sorduğunuz tüm soruların cevabı şu bölümde. Lütfen biraz zaman ayırıp okuyun. Ayrıca Trabzon buluşmalarına da mutlaka katılın. Anlaşılmayan noktalarda biz yine size yardımcı olmaya çalışırız ;)



NOT: Bu arada almaya düşündüğünüz modelin ismi "Helikopter" değil, "Multicopter / Quadro" olarak geçer.
 
Merhabalar Trabzondan

Bu arada lütfen kalabalık içinde falan çekim yapmayın.... Bu işin şakası yoktur. Her zaman GÜVENLIK ön planda olmalıdır...

 
Merhabalar Trabzondan

Tekrar hoşgeldiniz Gökmen Bey,

Keyifli forumlar. :saygilar:
 
Merhabalar Trabzondan

Hoşbulduk.Mehmet bey dediğiniz konuların birazına baktım.Çok çok ayrıntı var.Ben sizden 1.500 lira alabileceğim djı phantom gibi birşey arıyorum kamerasıda olcak. bu sizce nasıl
 
Merhabalar Trabzondan

Gökmen kardeşim öncelikle foruma hoşgeldin. Hemşehri sayılırız , bizde karadenizdeyiz. Trabzonda ki modelciler grubunu belki bilirsin , bilmezsen de yine de linkini aşağı yazıyorum. Kendileri ile bizzat tanışabilirsin.

Karadeniz ;
Facebook grubu ;

Şimdi söylemek istediğim , Mehmet abi gerekli olan tüm linkleri cevap olarak yazmış ancak yanlış anlama okumaktan yana değilsin sanırım. Orada gerekli tüm bilgiler var , biraz araştırırsan doğru yolu bulabilirsin. Tanışma konusunun altına böyle sorular sormak sanırım olmaz. Umarım beni yanlış anlamassın , haftaya trabzondayım inşallah orada görüşürüz %p
 
Merhabalar Trabzondan

Hoş geldin kardeşim gelebileceğin en doğru noktadasın öncelikle sana alışmalık bir quad lazım buda en güzel syma x5c-1 sw modeli


Sonrasında iyice alıştınmı 1500 tl ye phantom v1 alabilirsin sanırım ama alırken v3 almanı öneririm son teknoloji herzaman daha caziptir fiyat 5000 tl yi bulabilir yanlız
 
Merhabalar Trabzondan

Merhaba 5.000 lira verecek durumum yok.En fazla 1.500 1.650 verebilirim.Djı Phantom kamera ile birlikte bulabilirmiyim sizce.N11 satılır ama kamerası yok.
 
Merhabalar Trabzondan

Hocam videoları izledikçe maliyeti artırabilirim ama sonuçta hobi ama pahalı bir hobi.Alıncıda iyi birşey almak istiyorum.Djı phantom 3 almak isterim tabi ama kamera ile birlikte 5.000 5.500 buluyor bu çok para bu kadar para vermem imkansız.
Bütçemi 2.200 maksimum çıkarırım kamera ile birlikte alabileceğim en iyi alet hangisidir.
 
Merhabalar Trabzondan

Merhaba alacağım aleti buldum bir arkadaştan alıcam bunu uzun araştırmalarım sonucunda uzman kişilerden ve arkadaşlardan aldığım görüş sonrası bu aleti almaya karar verdim.

Phantom 2 V1 Uçuşa Hazır Set Fpv Kamera Herşey Dahil.
Phantom P2 V1
Zenmuse H3 3D
GoPro Hero 3 Black Editon
7 inch BlackPearl Kendinden Bataryalı Alıcılı Monitör
İmmerison 600 mv Verici
1 Adet Patch Panel Anten
2 Adet Mantar Sprionet anten
1 Adet Kumandaya Monte Edilmiş 2 Wt Boster ve 5200 Lipo Pil
Cihazı ve Ekipmanları ile Beraber Taşıma için Saklama Kabı
İosD Mini ve 3 Adet Yedek Pervane ve Boyun Askılığıda


Toplam 2.900 aldım yorumlarınızı bekliyorum
 
Merhabalar Trabzondan

Sağol abi ürün gelsin.Trabzon ekibine katılmak isterim.