Merhabalar

Katılım
27 Ara 2015
Mesajlar
72
Tepkime puanı
3
Yaş
29
İlgi Alanı
Uçak
Merhabalar,

Ben Mehmet Ali, 20 yaşındayım, İstanbul Üniversitesinde öğrenciyim, aslen Akhisar/Manisa lıyım ve yaklaşık 5 yıldır rc uçaklar ile ilgileniyorum. Fakat üniversiteye gelmeden önce tüm modellerimi ve ekipmanlarımı elimden çıkardım yani 3 yıldır aktif olarak ilgilenemiyorum. İlk modelim Wing Tiger V1, sonrasında topladığım model kanat açıklığı 1250mm olan elektrikli balsa Sbach 342 di. Herkesin de bildiği gibi bu hobinin bağımlılık yapma özelliği var ve şu anda bu işlerle yeniden uğraşmak için sabırsızlanıyorum.

Foruma girmekteki amacım, bu hobiye yeniden başlayacağım için güncel durumlardan, yeni gelişmelerden, buluşmalardan haberdar olmak, buluşmalara katılıp sizlerle yüz yüze tanışmak ve usta modelci abilerimin yada yaşıtlarımın ellerinden çıkarmak için satmak istediği agresif trainer, 3D akrobasi modellerine talip olmaktır. Bu yolla model edinmeyi tercih etmemin nedeni;
Biraz piyasa araştırması yaptım fakat fiyatlar inanılmaz yükselmiş, hobbyking, aliexpress gibi yurt dışı sitelerinde de kargo fiyatı üründen pahalı tutar olmuş. Öğrenci halimle gücümün bu şekilde model toplamaya yetmeyeceğindendir.

Saygılar.
 
Merhabalar

Oncelikle izlemek istedigin yol Cok mantikli ki bu bile bir modelcilik gecmisi olmasindan kaynaklaniyor :)

Insallah istediklerine en kisa sure icerisinde kavusursun Mehmet, Aramiza Hosgeldin :RCKolik:
 
Merhabalar

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim Mehmet Bey :) Hoşbulduk :saygilar:
 
Merhabalar

Hoşgeldin kardeşim :saygilar:
 
Merhabalar

Hoşgeldin Mehmet,

Umarım en kısa zamanda istediğin modele kavuşur uçuşlara başlarsın. ;)

Keyifli forumlar. :saygilar:
 
Merhabalar

İnşallah Türker Bey teşekkürler :) Hoşbulduk :saygilar:
 
Merhabalar

Aramıza Hoşgeldiniz Mehmet Bey.
 
Merhabalar

Hoşbulduk Tevfik Bey :)p Açıkçası Akhisar ve çevre ilçelerden profesyonel anlamda modelcilik yapan THK şubelerindeki büyüklerim haricinde birileriyle tanışmak beni şaşırttı ve mutlu etti :thumbup: Ocak ayında Akhisar da olacağım uçuş planınız varsa şimdilik izleyici olarak katılmak isterim :saygilar:
Tevfik Sıkılı' Alıntı:
Hoşgeldin hemşerim. :)