MERHABALAR

chtalp123

Yeni Uye
Katılım
1 Mar 2016
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Yaş
29
Öncelikle herkeze merhaba :D :saygilar:
Adı : CİHAT
Soyadı : ALPTEKİN
Nereden : ELAZIĞ
Mesleği : ÜNİVERSİTE 2.SINIF ELEKTRİK-ELEKTRONİK ÖĞRENCİSİYİM
Yaş : 21
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : quadcopter yapmaya çalışıyorum
Var ise Modelcilik Tecrübeniz:----
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : quadcopter yapımıyla ilgili arama yaparken rastgeldim baya bilgili abilerimin olduğunu gördüm inş bana yardımcı olurlar :)

şimdilik bu kadar herhangi bi konu açmadan önce konuları araştıracağım ama quadcopter yapımıyla ilgili motor esc pil uyumu hesabının olduğu bi konu varsa birde ek olarak Ardunio ile uçuş kontrolü yapmak istiyorum onla ilgili konu varsa paylaşabilirseniz mutlu olurum. Tekrardan Herkeze Keyifli Forumlar :saygilar:
 
MERHABALAR

Oncelikle aramiza hosgeldin Cihat. Ozellikle Quadro konusunda cok fazla kaynak konu mevcut. Yeni konu acmadan once lutfen mevcut paylasimlari guzelce oku. Zira burada balik vermiyoruz ama tutmayi ogretmeye calisiyoruz ;)



Ardunio konusunda da epey bir paylasim ve proje var, her ne kadar direkt Quadro ile ilgili olmasa da. Insallah bu kismi da sen tamamlarsin :RCKolik:

 
MERHABALAR

Hoşgeldin cihat, kesinlikle forum içerisinde ciddi bir birikim oluşmuş, günler seviyesinde forum içindeki bilgiler neymiş bakayım, izleyeyim, araştırayım desen, yolun yarısını bitirmiş olursun, kolay gelsin...

Sent from my SM-G900FQ using Tapatalk
 
MERHABALAR

Cihat kardeşim hoşgeldin :saygilar:
 
MERHABALAR

Hoşbulduk cidden güzel bi yer sıcak karşılama için tek tek teşekkürler :saygilar: :RCKolik: