Adı Soyadı: Lütfü Boran 
Nereden : Ankara
Mesleği : D.Memuru
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli / Uçak / Araba..) : helikopter
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: Yelkenli rc tekne (cif65)
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : youtube
Ankara da ikamet etmekteyim. 3-4 yıl önce boş zamanlarımda internetten indirdiğim planlarla Jif-65 rc yelkenli tekne yapmaya çalıştım fakat iş halleri sebebi ile henüz rc sistemini kuramadım. İki servo motorlu olacak, rüzgar enerjisiyle ilerleyecek. Yelken ve dümen servo motorla yönlendirilecek. THK da satılan Art-tech e-fly EFLY-100c 6ch kanallı kumanda aleti ve 35.150MHz alıcılı 2 servo mororlu aleti aldım, o zamandan beride bir türlü elimi süremedim. Youtube da sizin görüntüleri görünce benim şu tekneyi suya indireyim artık diye düşündüm.
Tabi Bu uzaktan kumandalardan pek anlamam ama hem elimi sürmüşken Helikopter kullanmakta fena gelmedi bana :-\ Uzaktan kumandanın nasıl çalıştığı hakkında ve helikopter çalışma sistemi hakkında bir şeyler öğrenmek istiyorum.
Siz arkadaşların kurmuş olduğu site sayesinde tabii. Çabalarınız ve öz verileriniz için şimdiden çok teşekkürler.

Nereden : Ankara
Mesleği : D.Memuru
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli / Uçak / Araba..) : helikopter
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: Yelkenli rc tekne (cif65)
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : youtube

Ankara da ikamet etmekteyim. 3-4 yıl önce boş zamanlarımda internetten indirdiğim planlarla Jif-65 rc yelkenli tekne yapmaya çalıştım fakat iş halleri sebebi ile henüz rc sistemini kuramadım. İki servo motorlu olacak, rüzgar enerjisiyle ilerleyecek. Yelken ve dümen servo motorla yönlendirilecek. THK da satılan Art-tech e-fly EFLY-100c 6ch kanallı kumanda aleti ve 35.150MHz alıcılı 2 servo mororlu aleti aldım, o zamandan beride bir türlü elimi süremedim. Youtube da sizin görüntüleri görünce benim şu tekneyi suya indireyim artık diye düşündüm.

Siz arkadaşların kurmuş olduğu site sayesinde tabii. Çabalarınız ve öz verileriniz için şimdiden çok teşekkürler.