Merhabalar..

drulenia

Mutfakta elimin hamuru, sahada pal'imin çamuru :P
Katılım
14 Haz 2015
Mesajlar
6
Tepkime puanı
0
Yaş
41
Merhabalar, ben Deniz Gürer. Ergün Gürer’in (Nightsinger) eşiyim. Bir kısmınızla eşimi hiç yalnız göndermediğim :laugh: heli buluşmalarında tanışma şansım oldu. Hatta azmettim inat ettim, bazılarınızı buluşmaya eşleri de getirmeye ikna ettim ve bu sayede çok güzel dostluklar da edindim.

Kendimden kısaca bahsedeyim, çocuk cerrahıyım. Ergün’le birlikte ben de divemaster seviyesinde profesyonel scuba dalgıcıyım. Sualtında ve suüstünde amatör olarak görüntüleme yapmayı çok seviyorum.

Yıllar önce Ergün’ün ilk modeli olan Big Lama’yı alıp evimize getirdiği günden bu yana bu hobiye elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum. 4 kanallılardan v911, 6 kanallılardan Nano CPX ile uçuş denemelerim oldu, tabi hover (hani havada “durayazmak”) aşamasında sebat etmekteyim. Sim konusunda hiç Ergün kadar sabırlı olamadım. Buluşmalara katıldıkça ve Ergün’le günlük uçuş pratiklerine gittiğimizde heli uçurmaya çalışarak değil de uçuşların videolarını ve fotoğraflarını çekerek hem daha çok keyif aldığımı ve hem de bir ucundan da olsa bir işe yaradığımı farketmiştim.

Ancak sevgili kocacığım 1 hafta kadar önce CX-10 ile eve geldiğinde ve ben quad’ı hoverda tutma konusunda 6 kanallıdan daha başarılı olduğumu gördüğümde o minik kumandayı elime alarak yeniden bu hobiye de ucundan bulaşmaya başladım. Kimbilir belki ilerde bi octokoptere DSLR’mi takar sizleri havadan görüntülerim..

Hepinize sevgiler..
 
Merhabalar..

Deniz hanım, hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz.

Quadkopterler, iyidir, stabildir, güvenilirdir. CX-10 ile bu kadar keyif aldıysanız size 250'lik Quad önersek :laugh:. hem temel hem de ileri seviyede istediğiniz gibi kullanabilirsiniz :D.
 
Merhabalar..

Deniz hanım aramıza tekrar hoşgeldiniz diyeyim öbür forumda çok güzel bir yazı yazarak hepimizin gönlünde taht kurmuştunuz burada da aynı yazıyı paylaşmışsınız.
Keyifli forumlar dilerim. :saygilar:
 
Merhabalar..

Deniz hanım, sizleri tekrar aramızda görmekten çok mutlu oldum, hoşgeldiniz. :)
 
Merhabalar..

Hoşgeldiniz Deniz Hanım,

Normalde modelci eşi olmak zor birşeydir, öyle denir hep. :laugh: Ama Ergün gerçekten çok şanslı ki böyle hobi dostu bir hayat arkadaşı var. :halay:

Güzel fotoğraf ve videolarınız için teşekkürler, arkasında var olan sizin emeğinizin farkındayız. :bravo:

Sualtı çekimlerinizden de paylaşırsanız mutlu oluruz. Dalıştayken Ergün'ün RC bir denizaltı ile fotoğrafını görürsem hiç şaşırmam. :laugh: :lol:

Octocopter ve havadan çekim konusunda istekli olursanız bütün forum ahalisinin bu konuda seferber olacağından hiç şüphem yok. :)

Keyifli forumlar. :saygilar:
 
Merhabalar..

Hoşgeldin Deniz. Bence sen anlattığın dan daha fazla modelcisin. Pilotaj pek iyi olmayabilir ama belli bir tecrübe var. Nerden biliyorum? Pazar günü benim heli düşerken '' HOLDU ÇEEEK '' diye seslendiğini hala hatırlıyorum :laugh: :laugh:

Benim eşim de sizi soruyor. İşallah kısa zaman içinde eskisi gibi ailecek buluşmalar yaparız. :)
 
Merhabalar..

Hoşgeldin Deniz. :) Bir cx-10 da biz alıyoruz senden ilham alarak :D
 
Merhabalar..

Deniz aramıza tekrar hoşgeldin. Ergün ile beraber bu hobinin ailecek de keyifle yapılabileceğini gösteren örnek bir çiftsiniz, ikinizi de canı gönülden tekrar tebrik ediyorum :thumbup:

Tamer'in tespitine aynen katılıyorum. Belki birebir uçma konusunda tecrüben bizlere göre az olabilir ama olayın teknik kısmını tamamen kapmış durumdasın.
Mesela Eskişehir buluşmasında Emre'nin X7 dişli kaçırma sesini ben duyamamış ama sen duymuştun :laugh:

Bu arada gerek konu anlatımları gerekse buluşmalardaki görsel çekimler için de ayrıca teşekkür ederiz, emeklerine sağlık %p
 
Merhabalar..

Ailecek Hoşgeldiniz Deniz Hanım.