www.bilimselyuzme.com

Mervan Umut

mervansen

Yeni Uye
İlgi Alanı
Uçak
Rc uçağa ilgi duyuyorum bu alanda sıfır bilgiye sahibim kendi emeklerimle dekotadan bir önden çekişli model yaptım ilk uçuşta yere çakıldı.Bu model için ağırlık,kanat açıklığı ve motor gücü ilişkisi ne olmalı.Yapıştırmak için ne kullanılmalı.Malzeme olarak önerilerinizi bekliyorum

Adınız / Soyadınız
Mervan Umut
Nereden Katılıyorsunuz
Muş
İlgilendiğiniz Model
Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
0
  • Beğen
Tepkiler: Seyda Ünlü
Rc uçağa ilgi duyuyorum bu alanda sıfır bilgiye sahibim kendi emeklerimle dekotadan bir önden çekişli model yaptım ilk uçuşta yere çakıldı.Bu model için ağırlık,kanat açıklığı ve motor gücü ilişkisi ne olmalı.Yapıştırmak için ne kullanılmalı.Malzeme olarak önerilerinizi bekliyorum
Üstten/arkadan motorlu (mümkünse 2.el) hazır köpük bir model ile başlamanızı ve ondan öncesinde simulasyonda iyi bir yere gelmenizi tavsiye ederim. Daha sonra işin içine girdikçe sorularınıza cevap bulacaksınız. Önce araştırma ve eğitim (simulasyon) ondan sonra uçuş. Aksi halde gereksiz yere kırım yaşarsınız. Bu arada araştırma ve eğitim hiç bir zaman bitmez. 14 yıllık modelciyim. Sadece araştırdığım konular sizden farklıdır o kadar. Simulasyon da ara ara kullanıyorum antrenman niyetine. Üstten kanatlı trainer bir model ile de başlayabilirsiniz ama herhangi bir burun üstü düşüşte motor/pervane kırımı yaşamamak adına söylüyorum. Benim ilk modelim üstten motorluydu. Uçağın son hali yaralı bereli her yeri yapışkan vs.. ama yine de uçuyordu :) Kır yapıştır uç... Epoksi yapıştırıcı tavsiye ederim.

Son düzenleme: