CANKUT TAŞ Çalışkan Uye Katılım 22 Eki 2023 Mesajlar 238 Tepkime puanı 164 Yaş 33 Konum EDİRNE KEŞAN İlgi Alanı Uçak Dün 00:03 da #1 Arkadaşlar selam.Yeni başlayanların anlayabileceği şekilde otomatik kalkış (elden atmalı modellerde) anlatmaya çalıştım,umarım faydalı olur. Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Tepkiler: Erdoğan Ekşioğlu, Serkan ŞAHİN, 3dholicpilot ve 3 diğerleri
Arkadaşlar selam.Yeni başlayanların anlayabileceği şekilde otomatik kalkış (elden atmalı modellerde) anlatmaya çalıştım,umarım faydalı olur. Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,267 Tepkime puanı 44,065 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli Dün 23:57 da #2 Mission Planner uçak uygulaması ile ilgili harika bir kaynak oluyor @CANKUT TAŞ , ellerine emeklerine sağlık. İleri de bulunması kolay olsun diye bu konu ve önceki konuyu şu bölüme taşıdım. Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol ve ilgili ENDEKS sayfasına ilave ettim.
Mission Planner uçak uygulaması ile ilgili harika bir kaynak oluyor @CANKUT TAŞ , ellerine emeklerine sağlık. İleri de bulunması kolay olsun diye bu konu ve önceki konuyu şu bölüme taşıdım. Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol ve ilgili ENDEKS sayfasına ilave ettim.