Model secimi

Metin7858

Yeni Uye
Katılım
29 May 2014
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Yaş
35
Öncelikle herkese selamlar
Ben bu hobiye yeni başlamak istiyorum ve bu konuda araştırma yapıyorum formda da bununla ilgili çeşitli yazılar okudum yeni başlayanlar için şimdi sıra model seçmeme geldi istediğim özellikler 450 ve 500 sınıfı dfc Carbon metal gövde torg tube kuyruk flybarlesız bi model bütçem dolayısıyla alıgan t-rex orijinal yurt içi satışı çok pahalı sizden istediğim yardım yurt dışından alacağım heliyi hangi marka ve hangi siteden almamı önerirsiniz bu arada önereceğiz model yurt içinde parçasını kolayca bulabileceğim bir model olursa sevinirim ...
Teşekkür ederim
 
Model secimi

Metin Bey, aslen Burdurlu birisi olarak sizinle hemşeri sayılırız. Sizin de bildiğiniz üzere bizim oralarda bir gruba yeni girildiğinde öncelikle bir SELAM verilir, öyle değil mi ;)



NOT: Bu durum size üyelik sonrası gelen özel mesajda çok net olarak paylaşılmıştı ama gözden kaçtı büyük ihtimal
 
Model secimi

Evet Mehmet bey telefondan bağlantı sağladığım için gözümden kaçmış olmalı bu yüzden dolayı gerek sizden gerekse diğer üyelerden özür dilerim
Herkese merhaba hayırlı akşamlar dilerim
Adım metin çoban 26 yaşındayım evli ve bir çocuk babasıyım antalya da ikamet ediyorum ve özel sektörde çalışıyorum
 
Model secimi

Peki o zaman size bir istisna yapıp, burada hosgeldin diyelim Metin Bey.

Türkiye'de en popüler marka Align. Genel anlamda elektronik dahil en ekonomik kitlerde Align. Bu nedenle başlangıç modeli olarak ister 450 ister 500 alın markası Align olabilir.

FBL (cubuksuz) modeli başlangıç modeli olarak pek tavsiye etmiyoruz ama olmaz da değil. Karar sizin. Detayları zaten daha önce ilgili yerlerde paylaştık.

Yurtdışında kampanya durumlarına göre sitelerde fiyat değişkenlik gösterebiliyor. , en populer siteler. Ama siz aşağıdaki sitelerdeki fiyatlara mutlaka bir göz atın derim.



Uzakdoğu sitelerinden alışveriş yaparken fatura bedelini 75 Euro altında gösterebiliyorlar. Bu durumda gümrük çıkmıyor. Ama bu sıralar gümrük çok sıkı. Genelde tüm paketleri açıyorlar. Yani büyük ihtmal %20 vergi ödemek durumunda kalacaksınız. Daha fazla detay için :

 
Model secimi

Anlayışınız için teşekkür ederim Mehmet bey