Modelciliğe ilk adımda doğru başlangıç, uzun soluklu iletişim ve takip

Sezer KARATAŞ

Yeni Uye
İlgi Alanı
Uçak
Hocalarımıza ve büyüklerimize Saygılar selamlar. Ben modelcilikte çok yeniyim ve bu işin üzerine gitmek istiyorum ki hem gündelik sivil hayatın stresini atmak hemde günümüz teknolojisi iha'larla işim gereği çalışmamdan kaynaklı bir istek oluşmuş durumda, yolun henüz çok başındayım ve görev yeri sebebiyle herhangibir kurum veya buluşmaya katılamıyorum şuan için formunuza denk geldim yıllar öncesi bilgiler hala mevcut teşekkür ediyorum kendi adıma emeğinize arşivinize sağlık, iyi bir başlangıç için cevre edinebilme destek alma ve malzeme tedariki hakkında fikirlerinize önerilerinizi ve yönlendirmenize olan ihtiyacım şüphesiz ortadadır. Aranızda olduğumdan ve bu hobiyi edindiğimden dolayı mutlu olduğumu iletir. Şimdiden teşekkür ederim.

Sezer KARATAŞ

Adınız / Soyadınız
Sezer KARATAŞ
Nereden Katılıyorsunuz
Hakkari/Çukurca
İlgilendiğiniz Model
Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
Djı ürünleri drone'lar
Aramıza hoşgeldiniz. Keyifli ve güzel bir forum dileriz :RCKolik:

Belki bulunduğunuz ortam olarak tek başınıza olabilirsiniz ama sanal alemde artık yalnız değilsiniz.

Rckolik ailesine hoş geldiniz.??
Hocam çok teşekkür ederim. ? forumunuz da bulunan bilgiler ışığında şuan simulatörden başlamam gerektiğini anladım ve onunla ilgili araştırmalar yapıyorum. Sanırım yarın ilk alımımı bunun üzerine yapacağım :)

Hoşgeldin. Keşke herkes senin gibi bilinçli olsa...