Merhabalar abiler 2 senedir rc uçaklara ilgim vardı ama bugün icraat lazım dedim ve kendi uçan kanat rc mi yapmaya başladım yani daha olmadı daa
neyse devam edim ben bugün taslak için falan yazıcıdan planlar çıkardım kestim birleştirdim yarında karton üstünde tamamlıcam fakat o kolay ama teknik kısma gelince yardım almam lazım abiler o da şu. Motor, esc, servo, pil, alıcı, kumanda yani ne alıcağımı pek bilmiyorum
Ha şunuda söyliyim maket hafif olucak gibi zaten ilk deneyimim çok da nakitim yok ne yapmam lazım hangileri uygundur bugün zaten ali express den birşey ler gördüm uygun gibi fotoğrafını koyarım şimdi ali express güvenlimi hiçbir fikrim yok yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim teşekkürler iyi geceler.
Bu yapmak istediğim
Siz daha iyi bilirsiniz bu daha ilk tecrübem
Ha şunuda söyliyim maket hafif olucak gibi zaten ilk deneyimim çok da nakitim yok ne yapmam lazım hangileri uygundur bugün zaten ali express den birşey ler gördüm uygun gibi fotoğrafını koyarım şimdi ali express güvenlimi hiçbir fikrim yok yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim teşekkürler iyi geceler.
You must be registered for see images attach
Bu yapmak istediğim
buda taslağım
abiler buda dediğim sizce uygun mu güvenilir mi alıyım mı buradan Siz daha iyi bilirsiniz bu daha ilk tecrübem