Yardım. Next sim kumanda tanıtma
Öncelikle en iyi yardımı Arttech kumanda kullanan arkadaşlar, 120mb lık next simi indirip kurarak yapabilirler. Ben kendi kumandamı usb üzerinden bilgisayara bağlayarak kullanıyorum, arttech i simülatör ne şekilde görüyor bilmiyorum.
Ama adamların sitelerinden de alıntı yaparak söyleyebilirim ki; usb üzerinden bilgisayara bağlanan ve joystick/gamepad/oyun kumandası sinyali gönderen her cihazı tanıyor, kullandırıyor. Buna playstation veya xbox 360 kontrolcüleri de dahil.
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bilgisayarınız arttechi oyun kumandası olarak tanıdığında, next'i açın. H ye veya ALT a basarak menüyü açın, SETTINGS'e gelin. Input Device'a tıklayın ve altta "Calibrate input device"a tıklayın. Helicopter'da "start calibration"dan devam ederek, kontrolcü olarak transmitter seçtikten sonra sırasıyla stickler ortada next, sol stick yukarda next, sol stick aşağıda next.... vs vs ilerleyerek kalibrasyonu tamamlayın.
Son olarak da "functions"a gelin, kumandadaki bütün switchleri kurcalayın. Next'in hangilerini kaç numaralı button olarak gördüğünü belirleyin. Bir veya iki tane tanıdıysa, autorotation ve self leveling'e atayın onları. Üç dört tane tanıdıysa, flight conditionlara da atamalar yapın (4 öncelikli olmak üzere, 1 2 ve 3 de ikincil öncelikli... flight condition 4 te usta pilotların ince ayarları var.) Eğer hiçbir switchi görmediyse button olarak, bu adımda yapacak bişey yok
