Nihayet Merhaba

rkyrky

Yeni Baılamıı - Umutlu
Öncelikle tanışma konusu açmadan forumda soru sorduğum için kusura bakmayın (Özellikle Mehmet Abi'den :embarras: )
Ben Ankara'dan Berkay F. , ne zamandır forumu uzaktan takip etsem de foruma 1 yıl önce kayıt oldum.Derslerim çok yoğun olduğu için forumda çok vakit geçiremedim ama artık buradayım ve burada olduğum için mutluyum. :laugh:

Aslında gönlümde uçak almak var ama burada uygun mekan maalesef yok ve olsa bile gitmem imkanlar dahilinde değil.Şuan quadrocopter veya helikopter alma safhasındayım ama rc 4 kanal sizin de dediğiniz gibi zaman ve para kaybı olduğu için almıyorum,6 kanallılara da bütçem maalesef yetmiyor.Galiba quadrocopter alacağım ve bu hobiye multikopterler ile başlayacağım.

Tekrardan özür diliyor ve iyi forumlar diliyorum :saygilar:

Nihayet Merhaba

Tekrar hoşgeldin Berkay,

Keyifli forumlar. :saygilar:

Nihayet Merhaba

Teşekkür ederim Türker Abi, inşallah ben de sizin seviyenize kadar gelebilirim. :RCKolik:

Nihayet Merhaba

Aramıza hosgeldin Berkay. Sonun da seninle de tanışmak nasip oldu :)

Nihayet Merhaba

Hoş buldum Mehmet Abi,artık buradayim :halay:

Nihayet Merhaba

Hosgeldin Berkay.
Modelsiz modelcilik olmaz.
Madem multikopter dusunuyorsan ve maddi olarak seni sarsmasin istiyorsan cx10 tavsiye ederim.
Acik alanda cok ucuramazsin ama kumanda ve oryantasyonuna ayrica multikopter calisma sekline asinalik olusturur.
Cokda eglenceli bir modeldir.

Nihayet Merhaba

CX 10 düşünülbilir, bunun yanı sıra CX30'da olabilir,. bugün kampanyasını gördüm yaklaşık 250 TL, cep/taletten kumanda ediyorsun ve görüntüleri FPV olarak aktarıyor.

Nihayet Merhaba

Önerileriniz için cok teşekkür ederim.Büyük ihtimalle Ali Bülent Abi'nin tavsiyesi ile Syma X5C-1 alacagim :halay: