A altan Guest 17 May 2013 #1 Eminim başta Mehmet KÜÇÜKSARI bey ve helici arkadaşlarımız bunun tillahını yapar ve ROMAN HAVASI bile çalarlar... Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Eminim başta Mehmet KÜÇÜKSARI bey ve helici arkadaşlarımız bunun tillahını yapar ve ROMAN HAVASI bile çalarlar... Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,703 Tepkime puanı 43,634 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 17 May 2013 #2 Yapmasına yaparız da bize soyle güzel bir sponsor lazım
Mesut AKIN RcFanatik Katılım 1 Şub 2013 Mesajlar 3,164 Tepkime puanı 3,625 Yaş 43 Konum Kocaeli -Gebze İlgi Alanı Uçak 17 May 2013 #4 ne kaçırıyorum acaba ben ne foto ne vidyo görebiliyorum ?
Türker Akgün Moderator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 13,691 Tepkime puanı 15,281 Yaş 44 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 17 May 2013 #5 Minikler süper.
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,703 Tepkime puanı 43,634 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 18 May 2013 #6 Olacak elbet bir gün olacak... Mesut AKIN' Alıntı: ne kaçırıyorum acaba ben ne foto ne vidyo görebiliyorum ? Genişletmek için tıkla ... James mond müziği çalan mini quadro videosu ama görebiliyor olman lazım ustad, zira linki doğru vermiş Altan beycim
Olacak elbet bir gün olacak... Mesut AKIN' Alıntı: ne kaçırıyorum acaba ben ne foto ne vidyo görebiliyorum ? Genişletmek için tıkla ... James mond müziği çalan mini quadro videosu ama görebiliyor olman lazım ustad, zira linki doğru vermiş Altan beycim
Mesut AKIN RcFanatik Katılım 1 Şub 2013 Mesajlar 3,164 Tepkime puanı 3,625 Yaş 43 Konum Kocaeli -Gebze İlgi Alanı Uçak 18 May 2013 #7 Ynt: Olacak elbet bir gün olacak... Yok abi sadece yazı gözüküyor bende HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ynt: Olacak elbet bir gün olacak... Yok abi sadece yazı gözüküyor bende HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,703 Tepkime puanı 43,634 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 18 May 2013 #8 Olacak elbet bir gün olacak... Allah Allah ben de şimdi cepten bağlandım ve video göremiyorum ne oldu acaba ?? Bir bakalım
Olacak elbet bir gün olacak... Allah Allah ben de şimdi cepten bağlandım ve video göremiyorum ne oldu acaba ?? Bir bakalım
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,703 Tepkime puanı 43,634 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 18 May 2013 #9 Olacak elbet bir gün olacak... Altan bey linki yanlış girmiş ondan gözükmüyormus şimdi duzeltin
Mesut AKIN RcFanatik Katılım 1 Şub 2013 Mesajlar 3,164 Tepkime puanı 3,625 Yaş 43 Konum Kocaeli -Gebze İlgi Alanı Uçak 18 May 2013 #10 Ynt: Olacak elbet bir gün olacak... Evet vidyo gelmiş sonunda bende Altan beyin sözlerini üstüme alınsammı acaba ? HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ynt: Olacak elbet bir gün olacak... Evet vidyo gelmiş sonunda bende Altan beyin sözlerini üstüme alınsammı acaba ? HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Hüseyin EFECAN Tecrübeli Uye Katılım 8 Nis 2013 Mesajlar 736 Tepkime puanı 530 Yaş 41 İlgi Alanı Heli 18 May 2013 #11 Ynt: Olacak elbet bir gün olacak... Mesut AKIN' Alıntı: Evet vidyo gelmiş sonunda bende Altan beyin sözlerini üstüme alınsammı acaba ? HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Genişletmek için tıkla ... Bence Atan beyin sözlerini üzerine alınacak ilk isim sensin
Ynt: Olacak elbet bir gün olacak... Mesut AKIN' Alıntı: Evet vidyo gelmiş sonunda bende Altan beyin sözlerini üstüme alınsammı acaba ? HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Genişletmek için tıkla ... Bence Atan beyin sözlerini üzerine alınacak ilk isim sensin
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,703 Tepkime puanı 43,634 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 18 May 2013 #12 Ynt: Olacak elbet bir gün olacak... Delikopter' Alıntı: Bence Atan beyin sözlerini üzerine alınacak ilk isim sensin Genişletmek için tıkla ... Hüseyin benden önce davranmış
Ynt: Olacak elbet bir gün olacak... Delikopter' Alıntı: Bence Atan beyin sözlerini üzerine alınacak ilk isim sensin Genişletmek için tıkla ... Hüseyin benden önce davranmış
Hüseyin EFECAN Tecrübeli Uye Katılım 8 Nis 2013 Mesajlar 736 Tepkime puanı 530 Yaş 41 İlgi Alanı Heli 18 May 2013 #13 Ynt: Olacak elbet bir gün olacak... Mehmet Kucuksari' Alıntı: Hüseyin benden önce davranmış Genişletmek için tıkla ... Haksızmıyım mehmet abi
Ynt: Olacak elbet bir gün olacak... Mehmet Kucuksari' Alıntı: Hüseyin benden önce davranmış Genişletmek için tıkla ... Haksızmıyım mehmet abi
Ömer Erkan RcFanatik Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 3,577 Tepkime puanı 6,171 Yaş 66 Konum Başiskele - Kocaeli İlgi Alanı Uçak 18 May 2013 #14 Olacak elbet bir gün olacak... Altan, klarnette de seni görmek isteriz.
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,703 Tepkime puanı 43,634 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 18 May 2013 #15 Ynt: Olacak elbet bir gün olacak... Delikopter' Alıntı: Haksızmıyım mehmet abi Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle haklisin hüseyin Omer Erkan' Alıntı: Altan, klarnette de seni görmek isteriz. Genişletmek için tıkla ... Evet ya izmire gitmeden en azından bir kere görebilsek süper olur
Ynt: Olacak elbet bir gün olacak... Delikopter' Alıntı: Haksızmıyım mehmet abi Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle haklisin hüseyin Omer Erkan' Alıntı: Altan, klarnette de seni görmek isteriz. Genişletmek için tıkla ... Evet ya izmire gitmeden en azından bir kere görebilsek süper olur