Phoenix 3&4&5 kurulum yardım!!

Kadir U.

Yeni Uye
Katılım
7 Şub 2016
Mesajlar
4
Tepkime puanı
0
Yaş
32
merhaba arkadaşlar win 8.1 kullanıyorum ama ne yaptıysam phoenix simulatörün hiçbir sürümünü başarılı bir şekilde yükleyip çalıştıramadım her sürümde bir hata ile karşılaştım uyumluluk sorunu" tood file" sorunu"window not created" sorunu phoenix 5 te model gelmedi isim değiştirdim yine olmadı vs. vs. bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar abiler var mı aramızda ?
 
Phoenix 3&4&5 kurulum yardım!!

 
Phoenix 3&4&5 kurulum yardım!!

biraz ani bir giriş yaptığım için kusura bakmayın lakin bu simülatör mevzusu canımı sıktığı için böyle oldu.yardımlarınızı beliyorum



 
Phoenix 3&4&5 kurulum yardım!!

Phoenix kendim kullanmıyorum ama şu ana kadar sorunsuz şekilde kullanan bir sürü arkadaşımız oldu. İsterseniz mevcut paylaşımlara bir göz atın :)



Ya da işletim sistemini upgrade edin

 
Phoenix 3&4&5 kurulum yardım!!

öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim.
Ben kurulumları yaparken mi bir hata yapıyorum bilmiyorum ama phoenix 3-4-5 ve realflight 4.5 kurdum ama hiçbirinden sonuç alamadım crackleri de yapıyorum ama launcherden girmeye çalıştığımda sürekli bir hata veriyor .

sistemi upgrade etme şansım yok win 10 bilgisayarı çok kasabilir bu durumda kurulumları anlatan videolarda da genelde win8 olmadığı için win8 de bu saydığım sürümleri ve programları kuran birinden yardım istiyorum.

teşekkürler...