Phoenix Extra 330S Montaj - Build

Mesut, desene kadayıfın altı kızardı, üstünü bekliyorsun! %p Dijital voltaj göstergesi en iyisi bence de. Doğrudan rakamı görmek gibisi yok.

Bir voltaj göstergesi ancak bu kadar bir modelin havasını değiştirir, çok güzel olmuş. :bravo:

Ynt: Phoenix Extra 330S Montaj - Build

Pazar günü bir maiden görücez inşallah üstad

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Üstad sen bu kadar emek verip, düzenli paylaşımda bulununca ben de dayanamayıp, 1.mesaja aşamaları gösteren mesajlara direkt link verdim :D

Rudder, elevatör , iniş takımı ve rudder servo montajı :
Servolarin montaji ve rudder ayari :
Aileron lar ve Gaz servosunu montaji :

Mehmet abi eline sağlık daha detaylı fotolar vardı unutmadan onlarıda paylaşırım test uçuşunu atlatınca :)

Omer Erkan' Alıntı:
Mesut, desene kadayıfın altı kızardı, üstünü bekliyorsun! %p Dijital voltaj göstergesi en iyisi bence de. Doğrudan rakamı görmek gibisi yok.

Abi ledli sistemlere pek güvenmiyorum :) en güzeli direk voltajı görmek :) kadayıfı yemek için sabırsızlanıyorum abi :D

akan tekin' Alıntı:
Pazar günü bir maiden görücez inşallah üstad

İnşallah Akan abi :) araba çıktımı servisten ?

Evet çıktı allah kısmet ederse f1 deyim

Rodajimizi yaptik ve Maiden ucusumuzu sorunsuz gerceklestirdik :)

Akan abinin Trex 450 sinide 2 gundur dwli gibi hatalarini duzeltmeye ugrastim , 3GX ayar konusunda uyuz etti beni ama , Masallah model cok gizel uctu :)

ayrica Akan abi trineri kendi kaldirip kendi-indirsi masallah :)

4. depoda kisa bir hover vidyomuzda cekildi :D motor rosajdan yeni ciktigi icin cok zorlmaak istemedim :) ama model bu klasman icin beklentilerimden cok daha fazla stabil :)

vidyoyu upload ediyorum yukleme-bitince eklerim , Akan abidede guzel bi pozum vardi umarim ekler buraya :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Mesut AKIN' Alıntı:
........

vidyoyu upload ediyorum yukleme-bitince eklerim , Akan abidede guzel bi pozum vardi umarim ekler buraya :)
Biz ne demiştik :laugh: bu uçak bu hafta kesin maiden yapar demiştik :D Tebrikler üstad, naptın ettin maiden bu hafta yaptın :halay: Özel pozu merakla bekliyoruz ;) Bu arada hover olmamış, yok yukarda olmuş, kuyruk yere değmesi lazımdı ;D

Akan Bey, size de tebrikler :thumbup: Heliden sonra uçak kolay gelmiştir gerçi size :lollol: ama yine de tebrik ederim %p

Mesut AKIN' Alıntı:
Hayırlı uğurlu olsun üstad. :bravo: Nice kırımsız uçuşlar. :thumbup:

Mesut AKIN' Alıntı:
Akan abinin Trex 450 sinide 2 gundur dwli gibi hatalarini duzeltmeye ugrastim , 3GX ayar konusunda uyuz etti beni ama , Masallah model cok gizel uctu :)

Akan Abi hem 450 hem de exel'i güle güle kullan. :halay:

Mesut AKIN' Alıntı:
4. depoda kisa bir hover vidyomuzda cekildi :D motor rosajdan yeni ciktigi icin cok zorlmaak istemedim :) ama model bu klasman icin beklentilerimden cok daha fazla stabil :)
Modelin istediğin gibi olmasına çok sevindim üstad, uçakçı arkadaşlarımıza da test edilmiş gönül rahatlığıyla alabilecekleri bir model daha kazandırmış oldun. :bravo:

Mesut Bey hayırlı olsun yeni modeliniz. Çok sevdiğim modellerden biridir 330. Sizde çok kısa zamanda göklerle buluşturdunuz. Umarım ilerde böyle bir modelim olur benimde ama şu sıralar değil. Daha zaman var...

Üstad, beklediğin poz bu olsa gerek :) İlk mesajda ilave ettim ;)

Mesut ustam , video kısacık bişeydi , tadını alamadık ama model gerçekten çok güzel , ellerine sağlık.Hayırlı uğurlu olsun.............. :saygilar:

Biz ne demiştik :laugh: bu uçak bu hafta kesin maiden yapar demiştik :D Tebrikler üstad, naptın ettin maiden bu hafta yaptın :halay: Özel pozu merakla bekliyoruz ;) Bu arada hover olmamış, yok yukarda olmuş, kuyruk yere değmesi lazımdı ;D

Akan Bey, size de tebrikler :thumbup: Heliden sonra uçak kolay gelmiştir gerçi size :lollol: ama yine de tebrik ederim %p

Abi motor rodajdan yeni çıkmıştı 5 10 sorti daha uçunca tam oturur, bu nedenle motor stop edermi endişesiyle yüksekte yaptımki motor stop ederse dalışa geçip indirecek kadar hız kazanabileyim :)

Türker Akgün' Alıntı:
Hayırlı uğurlu olsun üstad. :bravo: Nice kırımsız uçuşlar. :thumbup:
Akan Abi hem 450 hem de exel'i güle güle kullan. :halay:
Modelin istediğin gibi olmasına çok sevindim üstad, uçakçı arkadaşlarımıza da test edilmiş gönül rahatlığıyla alabilecekleri bir model daha kazandırmış oldun. :bravo:

Türker model 61 - 91 lik diyor ama 91 overpower geliyor :) hoverı yarım gazda zengin motorla yaptı :) tam gazda baya süratleniyor :) bu arada uçak okadar hafifki ele alınca şaşırıyor insan :)

Nesimi Sakmak' Alıntı:
Mesut Bey hayırlı olsun yeni modeliniz. Çok sevdiğim modellerden biridir 330. Sizde çok kısa zamanda göklerle buluşturdunuz. Umarım ilerde böyle bir modelim olur benimde ama şu sıralar değil. Daha zaman var...

Nesimi bey çok teşekkür ederim :) inşallah sizede nasip olur, gerçekten uçurması keyifli model :) ben her tarz modeli uçurdum , warbird , scale , jet vs daha öncede extra 260 extra 300 ve Katana gibi modellerimde olmuştu , akrobasiyide seviyorum Warbir uçaklarıda , yav bu modelcilik bizi batıracak :D

Üstad, beklediğin poz bu olsa gerek :) İlk mesajda ilave ettim ;)

Teşekkürler Mehmet abi :) evet bu pozu bekliyordum gerçekten :D sağolsun Akana abiden rica ettim ve çekti :)

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Mesut ustam , video kısacık bişeydi , tadını alamadık ama model gerçekten çok güzel , ellerine sağlık.Hayırlı uğurlu olsun.............. :saygilar:

Hakan abi teşekkür ederim :) valla bende tadını alamadım , hafta sonunu şimdiden iple çekmeye başladım :D Akan abi sağolsun aynı sahneyi inişe kadar çekmiş :)

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Mesut, ilk kalkışta biraz sorun olsa da sonrası oldukça keyifli bir modele benziyor. Tekrar hayırlı olsun. Bu arada kanadın üzeri balsa kaplama değil galiba, yoksa resimden ben mi öyle görüyorum? Bir de, toplam kaç kilo ile bitti model?