Berkay Eğmür Tecrübeli Uye Katılım 29 Ocak 2013 Mesajlar 1,388 Tepkime puanı 841 Yaş 28 Konum izmir İlgi Alanı Heli 23 Kas 2013 #1 Eveettt herkes phoenix online'a Gelin size hard üçde yapıcam Oda Adı: Rckolik Şifre : harducde
Berkay Eğmür Tecrübeli Uye Katılım 29 Ocak 2013 Mesajlar 1,388 Tepkime puanı 841 Yaş 28 Konum izmir İlgi Alanı Heli 23 Kas 2013 #2 Phoenix Online Olaya bak konu açtım kumanda hakkı rahmetine kavuştu kabloya ayağım takıldı ve usb ucu koptu
Phoenix Online Olaya bak konu açtım kumanda hakkı rahmetine kavuştu kabloya ayağım takıldı ve usb ucu koptu
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,051 Tepkime puanı 43,882 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 23 Kas 2013 #3 Phoenix Online Berkay35' Alıntı: Olaya bak konu açtım kumanda hakkı rahmetine kavuştu kabloya ayağım takıldı ve usb ucu koptu Genişletmek için tıkla ... Gerçekten şanssızlık olmuş Berkay :-\
Phoenix Online Berkay35' Alıntı: Olaya bak konu açtım kumanda hakkı rahmetine kavuştu kabloya ayağım takıldı ve usb ucu koptu Genişletmek için tıkla ... Gerçekten şanssızlık olmuş Berkay :-\
Berkay Eğmür Tecrübeli Uye Katılım 29 Ocak 2013 Mesajlar 1,388 Tepkime puanı 841 Yaş 28 Konum izmir İlgi Alanı Heli 23 Kas 2013 #4 Phoenix Online Mehmet Kucuksari' Alıntı: Gerçekten şanssızlık olmuş Berkay :-\ Genişletmek için tıkla ... aynen abi ya lehim yaptım ama oyun kumandası olarak görmüyor sanırım lehim yaptığım devre yandı onu nerden bulucam
Phoenix Online Mehmet Kucuksari' Alıntı: Gerçekten şanssızlık olmuş Berkay :-\ Genişletmek için tıkla ... aynen abi ya lehim yaptım ama oyun kumandası olarak görmüyor sanırım lehim yaptığım devre yandı onu nerden bulucam
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,051 Tepkime puanı 43,882 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 23 Kas 2013 #5 Phoenix Online Berkay35' Alıntı: aynen abi ya lehim yaptım ama oyun kumandası olarak görmüyor sanırım lehim yaptığım devre yandı onu nerden bulucam Genişletmek için tıkla ... Inan hiç bir fikrim yok Bu arada acaba lehimi yanlış yapmış olabilir misin, ya da soğuk lehim olupta temas sorunu mu var ???
Phoenix Online Berkay35' Alıntı: aynen abi ya lehim yaptım ama oyun kumandası olarak görmüyor sanırım lehim yaptığım devre yandı onu nerden bulucam Genişletmek için tıkla ... Inan hiç bir fikrim yok Bu arada acaba lehimi yanlış yapmış olabilir misin, ya da soğuk lehim olupta temas sorunu mu var ???
Berkay Eğmür Tecrübeli Uye Katılım 29 Ocak 2013 Mesajlar 1,388 Tepkime puanı 841 Yaş 28 Konum izmir İlgi Alanı Heli 23 Kas 2013 #6 Phoenix Online Lehim doğru yerde ama bilmiyorum temas sorunu felanda olabilir yarın gündüz gözüyle bi bakayım
Phoenix Online Lehim doğru yerde ama bilmiyorum temas sorunu felanda olabilir yarın gündüz gözüyle bi bakayım