S samsunrc Yeni Uye Katılım 5 Şub 2014 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 Yaş 37 13 Şub 2014 #1 Selam Dostlarım Aranızda Phoenix Sımlatör Kullanan varmı Onlıne Yapabılıyormuyuz Topluca Yapalım Forum Arkadaşlarla Bırlıkte Oluyorsa
Selam Dostlarım Aranızda Phoenix Sımlatör Kullanan varmı Onlıne Yapabılıyormuyuz Topluca Yapalım Forum Arkadaşlarla Bırlıkte Oluyorsa
Hüseyin EFECAN Tecrübeli Uye Katılım 8 Nis 2013 Mesajlar 736 Tepkime puanı 530 Yaş 42 İlgi Alanı Heli 13 Şub 2014 #2 Phoenix Sımılatör Online Phoneix kullanıyoruz, online imkanıda var fakat sekronu tutturmak biraz sıkıntı olabilir
Phoenix Sımılatör Online Phoneix kullanıyoruz, online imkanıda var fakat sekronu tutturmak biraz sıkıntı olabilir
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,049 Tepkime puanı 43,881 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 13 Şub 2014 #3 Phoenix Sımılatör Online Real Flight kullanıcı olarak hiç Online denemedim Daha doğrusu fırsatım olmadı
Phoenix Sımılatör Online Real Flight kullanıcı olarak hiç Online denemedim Daha doğrusu fırsatım olmadı
Berkay Arıkan Uye Katılım 14 Ara 2012 Mesajlar 90 Tepkime puanı 7 Konum İstanbul İlgi Alanı Uçak 13 Şub 2014 #4 Phoenix Sımılatör Online Phoenix te online kullanmıştım bir defa,eğlenceli ama çok gürültülü
S samsunrc Yeni Uye Katılım 5 Şub 2014 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 Yaş 37 14 Şub 2014 #5 Phoenix Sımılatör Online BENCE YAPALIM DERIM EVET COK ZEVKLI HEMDE HATALARIMIZ PIYASAYA CIKAR HEM OYNARKEN KONUSMA YAZISMADA VAR PHOİENIX SIMLATÖRDE
Phoenix Sımılatör Online BENCE YAPALIM DERIM EVET COK ZEVKLI HEMDE HATALARIMIZ PIYASAYA CIKAR HEM OYNARKEN KONUSMA YAZISMADA VAR PHOİENIX SIMLATÖRDE