PhoenixRC ve thk aldığım kumanda ile problem

PhoenixRC ve thk aldığım kumanda ile problem

Kadir Kurt' Alıntı:
Üst menülerin birinde model ekleme yeri olacaktı. Ona tıklayınca bir sayfa açılıyor modeller çıkıyor ekrana. Istediğiniz modeli seçip indiriyorsunuz program kendisi içine ekliyor modeli. Üst menüleri biraz karıştırmanız lazım. Bilgisayara geçersem kumandasız açılırsa ben de bakayım nerdeymiş bu menü :)
Kadir Bey ben de akşam eve gidince bakacağım hallderim inşallah. Gerçekten güzel program..Gece 2'de update bitince kısa bir süre kullanma fırsatı buldum. Ama sabah erken kalkacaktım kumandayı zor bıraktım elimden.. Saygılar..
 
PhoenixRC ve thk aldığım kumanda ile problem

4.0v versiyonundan sonra phoenix'in sitesinden indirdiğim 5.0 versiyonu manuel olarak kurdum. Kumandayı ilk önce görmedi. forum sayfalarında bahsedildiği gibi iki dosyanın ismini değiştirip launcher üzerniden çalıştırdım açıldı. Yeni kumanda tanıttım sıkıntı olmadı. Phoenix üzerinden check for updates'den update leri yaptım. istediğim pistleri ve modelleri indirdim bir sıkındı olmadı. Şu an sorunsuz çalışıyor. Başka simulatör programı kullanmadım ama kısa bir süre kullanmama rağmen çok beğendim. Gerçekten başarılı bir program high kalite kullanmama rağmen zorlamıyor. Teşekkürler..
 
PhoenixRC ve thk aldığım kumanda ile problem

Ben de bir tek phoenix kullandım ve memnun kaldım. Grafikleri güzel. Real filght gibi yüksek sistem istemiyor. Model ekleme yerini de bulmuşsunuz. Arada uçak çalışmayı unutmayın quadtan sıkılınca direk uçağı geçiş yaparsınız ;D