pilot-tr.com ile yasadigim Sorun

Konu hakkinda herkes ozgurce fikrini soylemekte serbesttir arkadaslar. Kimsenin kimseyi ikna etme gibi bir misyonu yok. Keyifli forumlar :RCKolik:
 
Son gelen at-9 kumandalar menzil değeri değiştirilmiş olup arttırılmıştır, radiolinkin kendi verdiği bilgi olup kendi sitelerini güncellememiş olabilirler.
 
Sayın forum modları ben yanlışta alğılıyor olabilirim ama Murathan bey bu başlığı güncel tutmak için bence ilgisiz yazılar yazıyor kilitlenmesi uygun olabilir. ben Pilot-Tr den bir tek alışverişim oldu ondanda memnun kalmadım ama orada burada yazı yazmadım eğer çok can sıkıçı şeyler olsaydı bir daha alışveriş yapmayı düşünmezdim. bu tür yazılar bence hoş değil Murathan bey sizede bir getirisi olmaz bence.
 
pilot-tr.com ile yasadigim Sorun

murathanaksoz' Alıntı:
Pilot-tr den arkadaşlar varsa soran müşterilerine bunu önerebilirler sonunda buldum.

Murathan , önerdiğin yerde paypal yok , bir rus sitesi ve ben şahsen buradan alışveriş yapmayı tercih etmem.Madem yönlendirme yapıyorsun , avantaj ve dezavantajlarını da öner.Bir de senden ricam , artık bu konuyu uzatıp durma lütfen , Pilot tr'den en küçük bir alışverişim olmadı , zerre menfaatim de yok , ama artık hakikaten sıkıcı olmaya başladı...Sana kazık mı attılar , eksik ya da hatalı ürün mü gönderdiler.Ürününü almışsın ya , daha ne istiyorsun ?, Bırak siteleri de hatalı oluversin , müşterisine de doyurucu bilgi veremesinler. Attığın taşa bak , ürküttüğün kurbağaya bak....
 
pilot-tr.com ile yasadigim Sorun

Gerçekten çok sinirlendim şuan. Kimin ne kadar iyi niyetli olduğunu ya da nasıl bir ruh haliyle yazdığına emin olunmadan lütfen abuk subuk,dalga geçer tavırlarla kimse bişi yazmasın lütfen bu lafım sana rasim !

Arada toplum vs. tarafından ezilen arkadaşlar var heralde ki burda kusuyorlar pek çok şeyi. Bilmeyen adamları ezmeler filan noluyor abi, hayırdır ? Kusra bakmayın,özür dilerim vb. şeyler yazılıyor diye mi bu gaza gelmeler filan ? Arada görüyorum birisi bişi sormuş denilmeyen bırakılmamış sonra da özür dilemiş filan hala üstüne gitmeler.

Foruma dönme sebebim başka yerlerde ki apaçiler,barzolar ve üslubları burda adam gibi bişi yazılsa da birileri ters cevap verebiliyor (kimi zaman), hoş değil. Burada belirli bir seviyede ki insanların olması çok güzel gerçekten fakat büyüklük yaşla olmaz, bir konuya çok hakim olmak süper bir olgu fakat bu hakimiyeti milletin suratına kompleksli kompleksli vurmak da iyi değil.Biraz objektif olunması dileğiyle.
 
Seviyorum seni ;) Bütün mesajlarımı sildim bilgi içeren, dalga içeren, vs... Keyifli forumlar ;)
 
Evet Rasim biraz şey ol.. Herkesin hayatına kimse karışamaz.
 
Murathan ve tüm diğer değerli arkadaşlar,

Başlığı okudum. Öncelikle, Murathan'a yaşadığı tecrübeyi sitede aktarmış olduğu için teşekkür etmek istiyorum.

Ama konu bir yerde amacından sapmış, yada "amacını aşmış" diyebiliriz.

Murathan bey,

Tr sınırları içerisinde bir firmanın, üzerine k.d.v. ekleyerek sattığı ürün hakkında size tam olmayan veya yanlış bilgi vermesi kabul edilemez (Sanayi Bakanlığının bu konuda talimatnamesini okuyun lütfen). Bu konuda, aldığınız ürünün fiyatına bağlı olarak, ürünün iadesi + kargonun satıcı tarafından karşılanması + yaptığınız tüm ödemelerin iadesi konusunda tüketici hakları hakem heyeti / mahkemesine başvurmanız durumunda lehinize karar verileceğini düşünüyorum.

Ürünün özelliklerinden ve firmanın size sunduğu mesafeli satış sözleşmesinden bağımsız olarak da, internet üzerinden mesafeli satışlarda 10 gün içinde koşulsuz olarak cayma hakkınız bulunmaktadır. Model parçası olması veya hiç okumadığımız o mesafeli satış sözleşmesinde iade edilemez maddesi olması farketmez, tüketici yönünde haksız sözleşmeler mahkemede direkt olarak feshedilmektedir.

Ama herşeyi bir tarafa bırakırsak, siz bu durum açıklığa kavuştuğunda aldığınız ürünü iade etmek için kendilerine talepte bulundunuz mu? Red mi edildi? Doğrusu bir talepte bulunduğunuz konusunda mesajınız yok, dolayısı ile böyle bir durumun olduğunu sanmıyorum.

Pilot-tr, adı ile Türkiye'de bu işi en düzgün yapan firmalardan biri. Fiyatları yurtdışına göre yüksek olabilir, ancak 6 taksit, hızlı kargo, dilediğiniz ürünü Tr tüketici yasaları dahilinde alıyor olmanız ve bir problem yaşadığınızda kendi anadilinizde / kendi mahkemenizde bu problemi çözme şansınız olduğunu göz önünde bulunduralım.

Zaten az bulunan hobi firmalarımızdan, tüketici haklarının üzerinde performans beklemenin alemi yok.

Sevgiler saygılar :)
 
pilot-tr.com ile yasadigim Sorun

Hayır hatta zaten kibar insanlar olduğunu söylemiştim ki isterseniz geri yollayın demişlerdi. Geçende de bind problemi için aradım "mor" ışık yanması gerekiyor demişlerdi ki "mor" ışık sbus la alakalı bir şeymiş araştırınca öğrendim o konuda da yanlış yönlendirmişlerdi. Sıkıntı "bilmiyorum" diyememeleriydi.

Bunun dışında yardım sever insanlar ama konu evet saptı bu başlıkta, çünkü insanlar okuğunu değil anlamak istediğini anlıyor ve çok ofansifler malesef.