Piroflip Çalışmalarım - Muammer Akbulut

Muammer Akbulut

Tecrübeli Uye
Katılım
30 Ocak 2014
Mesajlar
969
Tepkime puanı
764
Yaş
46
Konum
TRABZON 61
Web sitesi
www.facebook.com
İlgi Alanı
Hepsi
Herkes çekiyor bende bir video yapayım dedim ilkkez piroflip denedim inşallah olacak gibi ama çok çalışmak lazım her nekadar Doğukan kardeşim kadar kontrollü olmasada kontrolsüz güç ile bukadar oluyor bol bol çalışmak lazım ( bende Rasim kardeşim gibi güzel müziklerle videoların izlenirliğini arttırmayı hedefliyorum :) ) :thumbup: :saygilar: :RCKolik:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
[Video]: Piroflip Çalışmalarım - Muammer Akbulut

Muammer abi pirofliplere girmeden önce Ergün abinin anlattığı gibi en baştan Piro Hover çalışman daha sağlıklı olur benim fikrime göre :)
Yine de başarılı inşallah devamıda gelir :)
 
[Video]: Piroflip Çalışmalarım - Muammer Akbulut

Muammer oncelikle paylasim icin Tesekkur ederiz, emeklerine saglik :thumbup:

Fakat bir konuda yanlis anlasilma var zannedersem onu duzeltmeye calisayim. Elbette bir seyi yapmanin degisik yontemleri var ve cogu zaman tek bir dogru yok.

Ornegin uzerinde calistigimiz Piroflip konusunda oldugu gibi.Bazi arkadaslarimiz biz daha konusunu acmadan aylar once bu hareketi calismaya baslamislar ve kendi bulduklari yontemi izlemisler. Cogu da bu konuda epey basarili olmus durumda :thumbup:

Diger taraftan bu gibi zor hareketi parcalara bolerek, kisim kisim calismakta bir yontem. Bu yontemi sagolsun Ergun kardesimiz cok detayli ve guzel bir sekilde bizlerle paylasti.



Sahsen parca parca calisma yontemi bana daha uygun geliyor ve kisisel olarak ben bu yontemi kullanma taraftariyim.

Ozetle yolun basinda iken hangi yontemin sana daha uygun oldugunu bir kez daha degerlendirmeni tavsiye edecegim. Her zaman oldugu gibi nihai karar biz kullanicilarin ;) Kolay gelsin :RCKolik:
 
Piroflip Çalışmalarım - Muammer Akbulut

aynen abicim konu indeksine göre çalışmalarıma başlayacağım piro hover ile sonrası flip artık saonrası piroflip ve diğer pirolu hareketler bende aynı fikirdeyim hareketin güzel ve tam olması için kademe kademe her anını çalışmak lazım :RCKolik: