Pixhawk uçuş kartıyla hekzakopter yapımı -4- : Motorların montajı ve lehim teknikleri

İzzet Camcıoğlu

Moderator
Katılım
14 Ağu 2017
Mesajlar
946
Tepkime puanı
1,940
Yaş
33
İlgi Alanı
Multikopter
Herkese merhaba drone hava sahası youtube kanalımda bu haftanın videosunda hekzakopter serisine devam etmeye çalıştım. Uzun kollu modellerde yaşanan kablo sorunları ile ilgili çözümlerim ve sıklıkla kullanılan bir kaç lehim yöntemini göstermeye çalıştım. Umarım faydalı olmuştur :) Önümüzdeki 3-4 hafta daha diğer konulara geçmeden bu seri üzerinden devam etmeyi düşünüyorum :) Yorumlarınızı bekliyorum.

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Kabloların lehim öncesinde ince bakır tel bir birleştirilmesi tiyosunu paylaşmanda ayrica güzel olmuş, ellerine emeğine sağlık İzzet hocam :thumbup:
 
  • Beğen
Tepkiler: İzzet Camcıoğlu
Çok teşekkür ederim böyle ayrı bir lehim videosu çekmek hafta kazanmak gibi geldi :) Bunun içini bildiklerimi ve forumdan öğrendiklerimi de eklemiş oldum. :lollol: Normalde forumdan direk edindiğim bilgileri paylaşırken teşekkür ediyordum videonun içinde bu videoda da o şekilde düzenleme yapmıştım ama düzenleme programının azizliğine uğramış 12.45'teki kesilme aslında teşekkür yazısının şablon hatasından kaynaklanmış. Bende şimdi fark ettim :undecided: Buradan konunun aslını merak eden olursa diye orijinal paylaşayım. Hemde @Zafer ŞAHİN 'e buradan teşekkürlerimi ileteyim :saygilar::saygilar:
 
  • Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari