Radiolink At10ii Joystick Mod Sorunu

Samet Bilal Ural

Yeni Uye
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
6
Tepkime puanı
6
Yaş
20
Konum
İstanbul / Sancaktepe
İlgi Alanı
Uçak
Merhabalar, hobiye yeni başlıyorum ve ilk olarak Radiolink At10ii kumanda aldım. Ancak kumandanın gaz kolu bıraktığım yerde sabit kalmıyor ve kendini ortalıyor. Kumandayı açtığımda araştırmalarım sonucu küçük bir sac parçanın eksik olduğunu farkettim ancak ismini bir türlü öğrenemedim için parça araştırmasını yapamadım. Parça ayrı değil de, joystickler ile beraber satılıyor, benim ise ihtiyacım olan sadece sac parça. Resimde görmüş olduğunuz parçayı arıyorum, ismini bilenlerin veya elinde bu parçadan olanların yardımcı olmasını rica ediyorum. Teşekkür ederim.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Mode 1 kumanda aldın sanırım. Sağ stickten sola organ nakli yapabilirsin. Sağ stickte bu olmamalı ve merkezlemeli.
Tabii kumanda ayarlarından Mode 2 de seçmen gerekecek.
Bahsettiğim parça sağ stickte de mevcut değil. Paylaştığım görüntüyü YouTube üzerinden ekran görüntüsü alarak paylaştım. Kumandayı ikinci el aldım ve önceki sahibi de parçanın nerede olduğunu bilmiyor.
 
"Mode1 to mode2 conversion", gimbal tension" kavramlarını aratırsan YouTube'da çok sayıda farklı video bulacaksın. Kavramlara radyonun modelini de eklersen daha isabetli sonuçlar bulman yüksek olasılık.
 
Bu arada Aliexpress'de Radiolink Official Store ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim.İlanda olmayan yedek parçaların da ellerinde mevcut olduğunu söylemişlerdi.Bulabileceğinizi düşünüyorum.
 
  • Beğen
Tepkiler: Alp Serin