RC Eskişehir Faaliyetleri

  • Konbuyu başlatan mavikaya2011
  • Başlangıç tarihi
  • 1,617
M

mavikaya2011

Guest
MODEL UÇAKLARIN GÖSTERİ UÇUŞU

Eskişehir'de, sosyal paylaşım sitesi ''facebook''ta ''RC Eskişehir'' adıyla toplanan, doktordan öğretim görevlisine, işçiden öğrenciye kadar çeşitli yaş ve mesleklerden yaklaşık 100 kişi, model uçaklarıyla gösteri yaptı.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Grup adına açıklama yapan emekli öğretim üyesi Gürsoy Bacaksız, Eskişehir'in önemli bir havacılık kenti olduğunu hatırlattı.
1. Hava Kuvvet Komutanlığı'nın, TUSAŞ Motor Sanayii AŞ'nin, havacılık yan sanayilerinin Eskişehir'de bulunduğunu ifade eden Bacaksız, şöyle konuştu:
''Böyle bir kentte maalesef model uçakla ilgili bir çalışma yok. Kentte bir çok spor tesisi bulunmasına rağmen model uçakla ilgili bir alan yok. Çamur içinde çalışıyoruz. Etkinliğimiz geniş bir kitleye sahip. Grubumuz içinde hekimden mühendise, öğretim görevlisinden komiye kadar geniş bir yelpaze var. Burada dedikodudan ve sürtüşmeden uzaklaşıyoruz. Herkes stresini atıyor. Hafta başından itibaren işine devam ediyor.''

Bacaksız, model uçakçılığın keyifli bir iş olduğunu anlatarak, ''İstanbul'dan daha fazla model uçaksevere sahibiz. Herkesin desteğiyle sayımızın artmasını istiyoruz. Model uçakçılığa başladığımda ilk radyo kontrollü uçağıma üç asgari ücret bedeli ödedim. Şu anda bu işe başlayanlar için Türk Hava Kurumu'nun uygun fiyatları var'' dedi.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Daha fazla detay için :

 
Ynt: RC Eskişehir Faaliyetleri

Erkan Bey paylaşım için teşekkürler :thumbup:

Fakat problem her yerde aynı. Ilginen resmi kurum yok, modelcilere tahsis edilmiş alan yok :embarras: Inşallah bir gün tüm bu yaşananlar komik bir alanı olarak kalır belleklerimizde :)