E Efekan Yörübaş Yeni Uye Katılım 20 Tem 2018 Mesajlar 3 Tepkime puanı 1 Konum Zonguldak İlgi Alanı Heli 20 Tem 2018 #1 Bende Black Bird marka helikopter var. Helikopter yerden biraz havalanınca hemen sola kırıp takla atıyor yani uçuramıyorum sizce çözümü ne olabilir?
Bende Black Bird marka helikopter var. Helikopter yerden biraz havalanınca hemen sola kırıp takla atıyor yani uçuramıyorum sizce çözümü ne olabilir?
LEVENT UYGUN Kıdemli Uye Katılım 9 Tem 2013 Mesajlar 2,950 Tepkime puanı 3,278 Yaş 56 Konum İSTANBUL İlgi Alanı Heli 20 Tem 2018 #2 Efekancım, forumu biraz dolaşırsan buradaki abilerinin ilgi alanının malesef çok dışında bir şey için yardım istediğini göreceksin. Üzgünüm. Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Efekancım, forumu biraz dolaşırsan buradaki abilerinin ilgi alanının malesef çok dışında bir şey için yardım istediğini göreceksin. Üzgünüm.
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,049 Tepkime puanı 43,882 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 20 Tem 2018 #3 Levent abinin dediği gibi ne yazık ki oyuncak sınıfına giren modellere forum üzerinden destek veremiyoruz Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Levent abinin dediği gibi ne yazık ki oyuncak sınıfına giren modellere forum üzerinden destek veremiyoruz Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol