- İlgi Alanı
- Uçak
Ilk Model uçak tercihi için geçen hafta bizleri ziyaret eden Türker kardeşimiz, tavsiyelerimize uyup kendisine bir TRAINER model kit almış ve toplamış.
Bu haftada da topladığı kiti, uçuş öncesi genel kontrol için bana getirdi. Ben de sohbetimizi ve yaptığımız kontrolleri "Model Uçak Kiti Toplama Sırasında Dikkat Edilmesi gereken Hususlar" başlığı altında ileride yeni başlayan diğer arkadaşlara da faydalı olabileceği düşüncesi ile paylaşmak istedim.
Bu arada henüz okumaya fırsatınız olmadı ise öncelikle Ilk RC Model Uçak Seçimi : Hangi Modeli Tercih Edeyim ?
Trainer Uçak Montajında Dikkat Edilmesi Gereken
- Kanat Toplama Detayları
- Gövde Toplama Detayları
- Servo montajı
- Servo kollarının kontrollü
- Denge Merkezi Kontrollü
- Motor Montajı
- Yakıt Deposu Montajı
- Genel Elektronik Yerleşimi
- Teker Montaj Detayları
- Menteşe Montaj Detayları
Bu konu harici aşağıdaki mesajlarda üyelerimiz tarafından yapılan paylaşımları da mutlaka göz atmanızı öneririz
Trainer Uçak Montajında Dikkat Edilmesi Gerekenler Videomuz
Bu haftada da topladığı kiti, uçuş öncesi genel kontrol için bana getirdi. Ben de sohbetimizi ve yaptığımız kontrolleri "Model Uçak Kiti Toplama Sırasında Dikkat Edilmesi gereken Hususlar" başlığı altında ileride yeni başlayan diğer arkadaşlara da faydalı olabileceği düşüncesi ile paylaşmak istedim.
Bu arada henüz okumaya fırsatınız olmadı ise öncelikle Ilk RC Model Uçak Seçimi : Hangi Modeli Tercih Edeyim ?
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
konusuna bir göz atmanızı tavsiye ederiz
You must be registered for see images attach
Trainer Uçak Montajında Dikkat Edilmesi Gereken
- Kanat Toplama Detayları
- Gövde Toplama Detayları
- Servo montajı
- Servo kollarının kontrollü
- Denge Merkezi Kontrollü
- Motor Montajı
- Yakıt Deposu Montajı
- Genel Elektronik Yerleşimi
- Teker Montaj Detayları
- Menteşe Montaj Detayları
Bu konu harici aşağıdaki mesajlarda üyelerimiz tarafından yapılan paylaşımları da mutlaka göz atmanızı öneririz
Trainer Uçak Montajında Dikkat Edilmesi Gerekenler Videomuz
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Moderatör tarafında düzenlendi: