RC Uçak kaydı hakkında

RC Uçak kaydı hakkında

Omer Erkan' Alıntı:
Ben bu olay ilk çıktığında dört modelimi kaydettirmiştim. Ama artık kayıt ettirmek konusunda çok emin değilim. Çünkü uçuş yapabildiğim yerler belli. Benim modellerimin otonom uçuş sistemleri olmadığı için, olur olmaz her yerde uçuş yapamam zaten. Hele ki, evde kutudaki kitleri kayıt ettirmek gibi bir saçmalığa hiç giremem. Eğer bir gün biri gelir de bunları niye kaydettirmedin diye sorarsa, hemen oracıkta yakar, "bak, yok!" derim. Emre'nin dediği gibi, bir gün şehir içinde bir Phantom uçurmak istersem o zaman yaptırırım.
Hislerime tercüman olmuşsun abi.

Ben de daha henüz vakit bulup hiçbir modelimi kaydettirmedim.Zamanı gelince bakarım.THK dan sertifikayı aldım bir de sicil şimdilik ikisi yeter.

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
RC Uçak kaydı hakkında

Zaten herseyi droncuklara gore duzenlemisler.

Aldiktan uc gun sonra kayit istiyorlar. Kayitta her yonden resim istiyorlar. Ben bir model aldigimda hemen baslasam bile bir haftada topluyorum modeli ama [emoji1] kutunun resmini mi cekeyim napayim?
 
RC Uçak kaydı hakkında

Mesela ben simdi bir tane kendim yapiyorum bitince ucus testi yapicam pat adam geldi kayit istedi napicam ? Bitmemis ucagi nasil kaydettireyimki daha test asamasinda :)