Merhaba,daha öncede yeni başladığıma dahir konu başlatmışdım, Mehmet abinin bana incelemem için atığı indexleride inceledim, fakat nasıl bir tranir model seçeceğim konsunda kararsız kaldım.Öncelikle nasıl bir uçak modeli istediğimi söyleyeyim, sizlerde bana deneyimlerinizden elde etdiğiniz bilgiler ile yardımcı olursanız sevinirim,öncelikle ucuz ve bütçe dostu olduğu için parke altı yalıtım malzemsi olan straforları tercih etmek istiyorum, gövde dahil bütün yapım aşamasında kullanacığım. Kanat genişliği 120 ila 100 santim olmasını istiyorum.Ayriyetden alıcım 8 kanala kadar kulanılabilir.
Modelde aradığım özellikler sadece bunlar diyer lipo pil, motor, pervane, servo motor parçalarını uçağı yaptıkdan sonra uygun olarak seçmek istiyorum bunlarıdı yine sizin tavsiyleriniz üzerine alım gerçekleştirmek istiyorum.
Şimdiden hepinize cevaplarınız için çok teşekkürediyorum.
Modelde aradığım özellikler sadece bunlar diyer lipo pil, motor, pervane, servo motor parçalarını uçağı yaptıkdan sonra uygun olarak seçmek istiyorum bunlarıdı yine sizin tavsiyleriniz üzerine alım gerçekleştirmek istiyorum.
Şimdiden hepinize cevaplarınız için çok teşekkürediyorum.