- İlgi Alanı
- Uçak
Merhabalar sabit kanatlı otonom uçuşa sahip bir iha yapmak istiyorum ilerde mümkün olursa yarışmalara da katılmak isterim (teknofest vb)
bu konu hakkında 1 konu açmıştım fakat kaydetmediğim için silinmiş kısaca sorularım şunlar
1 Hangi Uçuş Kontrol Modülünü Kullanmalıyım
Paxhawk Orange Cube+ - Fiyatından ve acemi olmamdan dolayı tercih etmek istemedim biraz tecrübe kazandıktan sonra satın alıp bunla devam edeceğim
Paxhawk 2.4.8 - Fiyatı bütçemin çok sütünde değil fakat bu proje için uygunmudur bilmiyorum
SpeedbyBee f405 wing - Şuan üretimi durduğu için 200-250$ aşağısına bulamıyorum
Matek f405 wing - Fiyatı uygun ama bu projeye uygun mu bilmiyorum
Başka modeller varmı bilmiyorum Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim
Uçuş KOntrol Sistemi İçin Maksimum Bütçem 200-220$
2 Uçuş Kontrol Sistemi Dışında Gereksinimler
Bu konuda kafamda çok sorular var youtube da yeterince içerik bulamadım forumda da genelde fpv için konuşulmuş anladığım kadarıyla kalan gereksinimler alacağım Uçuş Kontrol Modülüne göre değişiyor 1.aşamadan sonra neler almam gerektiği konusunda beni aydınlatırsanız sevinirim
Malzeme listesini belirleyip biran önce başlamak istiyorum fakat yeterli bilgiye sahip değilim sorularımı yanıtlayıp malzeme listesi konusunda yardımcı olursanız sevinirim
bu konu hakkında 1 konu açmıştım fakat kaydetmediğim için silinmiş kısaca sorularım şunlar
1 Hangi Uçuş Kontrol Modülünü Kullanmalıyım
Paxhawk Orange Cube+ - Fiyatından ve acemi olmamdan dolayı tercih etmek istemedim biraz tecrübe kazandıktan sonra satın alıp bunla devam edeceğim
Paxhawk 2.4.8 - Fiyatı bütçemin çok sütünde değil fakat bu proje için uygunmudur bilmiyorum
SpeedbyBee f405 wing - Şuan üretimi durduğu için 200-250$ aşağısına bulamıyorum
Matek f405 wing - Fiyatı uygun ama bu projeye uygun mu bilmiyorum
Başka modeller varmı bilmiyorum Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim
Uçuş KOntrol Sistemi İçin Maksimum Bütçem 200-220$
2 Uçuş Kontrol Sistemi Dışında Gereksinimler
Bu konuda kafamda çok sorular var youtube da yeterince içerik bulamadım forumda da genelde fpv için konuşulmuş anladığım kadarıyla kalan gereksinimler alacağım Uçuş Kontrol Modülüne göre değişiyor 1.aşamadan sonra neler almam gerektiği konusunda beni aydınlatırsanız sevinirim
Malzeme listesini belirleyip biran önce başlamak istiyorum fakat yeterli bilgiye sahip değilim sorularımı yanıtlayıp malzeme listesi konusunda yardımcı olursanız sevinirim