[Satılık]: Blade MCPX BL ve yedekleri...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rasim Öztürk

RcFanatik
İlgi Alanı
Heli
Selamlar,

Blade Mcpx BL helikopterim satılıktır.

Modelin durumu iyi... Zaman zaman kuyruk salınımları yapıyor ama sanırım biraz gain olaylarını kurcalamak gerekiyor. Video çekerim çabuk gitmezse :)

Kanopisi fotolardan göreceğiniz gibi xtreme production'dan. Çok dayanıklı bir kanopi, orjinaller gibi kolay dağılmıyor. Kendi kanopilerinin de lokal bantlı yerleri var, tamirli yerleri var, eh işte durumdalar... El emeği kağıt kanopiler de yanında hediye :)

Üzerinde upgrade olarak;

* Lynx Heli Innovations Swashplate V2 Edition Silver MCPX-BL LX0861 (70TL değerinde :eek: )
* Lynx Heli Innovations MCPX BL Ultra Main Gear Hub/Gear 64T Red LX0646
* BLH3902S Solid Tail Boom (22TL değerinde) (içi boş boomlar kolay çatlıyor. Solid boom o konuda çok dayanıklı, kablo da meydanda değil, makaron geçirmişler)
* BLH3908GR Green Hi-Performance Main Blade Set (22TL değerinde)

Yedekler;

* Fusuno Composite Canopy MCPX style Speed FUC-MCSP03 (bir iki gömlek büyük geliyor benim gözüme, ama alan kullansın işte... fotolarda var.)

* BLH3916 Rotor Head Linkage Set MCPX BL (linkler kayboluyor gidiyor bazen, çimlerin arasında bulmak zor oluyor... 8 tane var, 12,5TL değerinde...)

* Biri daha sıfır sanırım, ikisi kullanılmış ana dişli... (Ama lynx taktım artık çok lazım olmadılar ondan sonra.)

* Bir ball'ı kırık swashplate. (rulmanı falan işe yarar belki diye tuttum.)

* Bazılarında hafif darbeler var bazıları iyi durumda 4-5 tane kuyruk pali... Bir tane kuyruk fini...

* Ziptie ile girinti bacakları tamir edilmiş skid.

* Çatlamış, bantlanmış iki adet kuyruk borusu, motor mountu, kablosu... (zaten sonra solid boom'a geçtim) iş görürler iş onlara düşerse...

* Mili yamulmuş motor... (model üzerindekini 20 dolar verip yenisi ile değiştirmiştim. Bunu da tutmuşum elde, ben tamir ederim veya hafif düzeltip kullanırım diyen olursa buyursun)

* Pili, kutusu, şarj aleti var tabii ki... Şarj aleti ingiltereden geldiği için uyumsuz. Pek kullanan da yok şarj aletini, ben hiç kullanmadım, sıfır :laugh:

Fiyat 350 TL... No pazarlık :saygilar:

Fotolar...

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

hadi bu da güncel olsun.

Arefe bayram dinlemeksizin uçabilme özelliği var. Küçük bir çantada taşınıp şehir şehir gezebiliyor :laugh: güncel ;)

Pilinde üç kablodan birinin lehimi koptu ama lehimledim tekrardan. Sorunsuz çalışıyor. Neyse onu ekstra gibi düşünün.

400tl güncel ;)

Bunu da kilitleyelim, teşekkürler ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...