baral76 Çalışkan Uye Katılım 7 Şub 2013 Mesajlar 690 Tepkime puanı 332 Yaş 48 Konum ankara İlgi Alanı Hepsi 9 Nis 2014 #1 You must be registered for see images attach arkadaşlar mevcut trex 450 ile gelen ve daha üzerindeki AA piller bile azalmadı o derce az kullanıldı. spektrum dx8 le takas düşünüyorum.değiştirmek isteyen olursa benimle iletişime geçebilir.
You must be registered for see images attach arkadaşlar mevcut trex 450 ile gelen ve daha üzerindeki AA piller bile azalmadı o derce az kullanıldı. spektrum dx8 le takas düşünüyorum.değiştirmek isteyen olursa benimle iletişime geçebilir.
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,053 Tepkime puanı 43,885 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 9 Nis 2014 #2 [Satılık]: Futaba 6j Barış Bey ILAN VERME Kuralları Madde-3 gereği ürün ile ilgili en az 1 güncel foto eklenmesi gerekiyor. Rica etsek 1 resim ilave edermisiniz. Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
[Satılık]: Futaba 6j Barış Bey ILAN VERME Kuralları Madde-3 gereği ürün ile ilgili en az 1 güncel foto eklenmesi gerekiyor. Rica etsek 1 resim ilave edermisiniz. Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
baral76 Çalışkan Uye Katılım 7 Şub 2013 Mesajlar 690 Tepkime puanı 332 Yaş 48 Konum ankara İlgi Alanı Hepsi 9 Nis 2014 #3 Mehmet Kucuksari' Alıntı: Barış Bey ILAN VERME Kuralları Madde-3 gereği ürün ile ilgili en az 1 güncel foto eklenmesi gerekiyor. Rica etsek 1 resim ilave edermisiniz. Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Genişletmek için tıkla ... Kusura bakmayın Mehmet bey. Kuralı biliyordum ama bilindik Bi ürün olduğu için gereksiz diye düşünmüştüm. Hemen ekliyorum
Mehmet Kucuksari' Alıntı: Barış Bey ILAN VERME Kuralları Madde-3 gereği ürün ile ilgili en az 1 güncel foto eklenmesi gerekiyor. Rica etsek 1 resim ilave edermisiniz. Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Genişletmek için tıkla ... Kusura bakmayın Mehmet bey. Kuralı biliyordum ama bilindik Bi ürün olduğu için gereksiz diye düşünmüştüm. Hemen ekliyorum
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,053 Tepkime puanı 43,885 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 9 Nis 2014 #4 [Satılık]: Futaba 6j barış altun' Alıntı: Kusura bakmayın Mehmet bey. Kuralı biliyordum ama bilindik Bi ürün olduğu için gereksiz diye düşünmüştüm. Hemen ekliyorum Genişletmek için tıkla ... Barış bey amacımız satış sonrası bir problem çıkıp, taraflardan herhangi birisinin canı sıkılmasın
[Satılık]: Futaba 6j barış altun' Alıntı: Kusura bakmayın Mehmet bey. Kuralı biliyordum ama bilindik Bi ürün olduğu için gereksiz diye düşünmüştüm. Hemen ekliyorum Genişletmek için tıkla ... Barış bey amacımız satış sonrası bir problem çıkıp, taraflardan herhangi birisinin canı sıkılmasın