www.bilimselyuzme.com

Satılık Satılık T-Rex 450 & Taşıma Çantalı Tam Set

apocalipty

Yeni Uye
İlgi Alanı
Heli
Fiyat
20000
Herkese merhaba,

Hobiye 2013 yılında T-Rex 500 ile adım atmıştım. Ancak o sistemde yaşadığım bazı problemler sonrasında sağ olsun Celalettin abi o modeli benden alıp, yerine kondisyonu süper ve tamamen eksiksiz olan bu T-Rex 450'yi göndermişti.

Cihazın geçmişi oldukça şeffaftır: Bana geldikten sonra sadece bir kez hover (askıda kalma) yapma fırsatım oldu. O denemede maalesef çok sert bir iniş yaptım ve modelin sadece "bottom plate" (alt gövde plakası) kırıldı. O dönem yenisini sipariş edip takmamıştım.

O günden bu yana, tam 13 yıldır model hiç uçmadı. Sürekli kendi özel kılıfında/taşıma çantasında, ev içerisinde müsait ve güvenli bir köşede yattı.

Set İçeriği:

• T-Rex 450 Helikopter
  • Özel Taşıma Çantası 500 sınıfı heliler için.
  • Fotoğraflarda ve videoda görebileceğiniz tüm parçalar/ekipmanlar
Not: Cihazı parça parça satmayı düşünmüyorum, her şey tek bir paket halinde verilecektir. pillerden ücret isteyemeyiz. hiç şarj yemediler hiç kullanılmadılar ancak durduğu için sağlıkları konusunda birşey diyemiyorum. şişme falan kesinlikle yok.

Satış Nedeni:Maalesef artık hobiyle uğraşacak, vakit ayıracak hiç zamanım kalmadı. Bu güzel cihazın yıllarca çantada beklemesi yerine, işine yarayacak bir arkadaşımızın almasını ve gönül rahatlığıyla kullanmasını isterim. Kırık olan parçayı temin edip ufak bir bakımla rahatlıkla uçuşa hazır hale getirebilirsiniz. Gerekli yedek parçalar sanırım set içinde mevcuttur. Diğer servo ve elektronik detaylar istenirse mesaj olarak iletilebilir.

Video linki. Kendi sunucumdur arkadaşlar.

Değişmesi gereken alt plaka (bottom plate) parçasının ne olduğunu aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz:👉

İlgilenen arkadaşlar mesaj yoluyla iletişime geçebilir. Detaylı fotoğrafları ve videoyu ilana ekliyorum. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun!

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol