[Satılık]: Trex 450 Pro + Onlarca Yedek

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 2027
  • Başlangıç tarihi
  • 1,076
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ü

Üye silindi 2027

Guest
Helikopteri yaklaşık 1 yıl önce ht forumdan birinden almıştım. Aldığımda gayet güzel sorunsuz uçan bir helikopterdi.
Aldıktan sonra sadece 1 defa uçuş yaptım ve ilk uçuşta yerden havalanmadan yanlış ayarlamadan dolayı pervane yere sürttü. Böyle olunca ve farklı birkaç hobiyle ilgilenmeye başlayınca ben de bir süre ara vermeye karar verdim, herşeyi olduğu gibi kapalı dolaba kaldırdım, 1 yıldır tüm malzemeler orada duruyordu.

Geçtiğimiz ay tekrar çıkardım ama artık helikopter kullanımına karşı bir isteğim yok, daha çok uçaklarla igileniyorum hatta hobi boyutunda değil de mesleki olarak ilgileniyorum. Bu sebeple tüm seti olduğu gibi satacağım.

Setteki main frame, frame in içindeki alüminyum parçalar, landing skid, kuyruk borusu, pal, paddle, pili ve gyroyu sabitlediğim parçalar, rudder servosunu tutan alüminyum parça komple sıfırdır, daha bir hafta önce yeni satın alıp taktım. Bu malzemelerin tümünün önceki parçaları da duruyor, ben güzel görünsün diye aldım bunları isteyen diğerlerini de takıp kullanabilir, hepsi kullanılabilir durumda sadece frame de bazı yapıştırıcı izleri var, landing skid de pek güzel görünmüyor, benim hoşuma gitmediğinden yenilerini almıştım.

Fotoğrafta görünen tüm malzemeleri vereceğim, birçok yedek parça var. 3 tane kanopi var, 1 tanesi bantlı bunu uçuşlarda kullanırsınız, diğerlerini de keyfinize göre sergileme amaçlı kullanabilirsiniz. Helinin üzerindeki kanopi orjinaldir, diğerleri değil.

Fotoğrafta görünen kuyruk borularında kargoda oluşan yamulmalar vardır, düzeltebilen düzeltip kullanabilir. Yoksa helinin üzerindeki zaten sıfır, geçen hafta taktım. O yedeklerden de bir tane düzgün çıksa işinizi görür. Fotoğrafta ki yedek pal de ilk uçuşumda ucu yere sürten pal, uçlarından azıcık parçalanmış fotoda göründüğü gibi.

Lipolar da 1 yıl önce 3 üde sıfır gibiydi ama 2 tanesi baya şişmiş, fotoğrafta arkadaki 2 tane şiş olan, öndeki kullanılabilir durumda. Bunlar da çok az kullanıldı ama galiba bekledikleri için şişmişler.

Fiyat belirlemedim ama geçen hafta yaptığım yenileme için 130 lira para verdim + epey bir yedek de var. Ve ayrıca 1 yıldır da piyasayı takip etmediğimden hiçbir fiyat bilgim yok. Ama bu sete verdiğim para 800 liraya yakın. Tabi bu fiyata satmayacağım, biraz araştırıp bir fiyat belirlerim birkaç gün içerisinde.

**Satış biraz acildir, 1 hafta içerisinde ciddi bir para ihtiyacım var bu sebeple çok aşırı bir fiyat istemeyeceğim, ben fiyat belirleyene kadar teklif yapabilirsiniz.
**Bol miktarda fotoğraf ekledim, kitin durumuna, motor-esc-gyro modellerine fotodan ulaşabilirsiniz. Ayrıca gyro esc yi sabitlemedim, alan kişi istediği şekilde sabitlesin bant izi olmasın diye.

Fotoğraflar upload ediliyor, birazdan ekleyeceğim
 
[Satılık]: Trex 450 Pro + Onlarca Yedek

Günceldir
 
[Satılık]: Trex 450 Pro + Onlarca Yedek

mrb özgür sanal pazar işi tamamdır.
 
[Satılık]: Trex 450 Pro + Onlarca Yedek

Satılmıştır, ilan kapatılabilir
 
[Satılık]: Trex 450 Pro + Onlarca Yedek

Alana da Satana da hayırlı olsun :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...