SATILMIŞTIR
Merhaba arkadaşlar
Elimde bulunan bazı ekipmanları satılığa çıkartmak istiyorum ayrıca farklı bir kulvarda hobi yapmak istiyorum elimden geleni yapıyorum emin olun
Turnigy 9x kumanda alıcı bind kablosu kutusu çok iyi durumdadır gözüm gibi baktım satılmıştır
D2826-6 2200kv Outrunner Motor 1 kez zagide kullanıldı ve söküldü kuvvetli bir motor 25 tl
TURNIGY Plush 40amp Speed Controller aynı şeklide sıfır alındı 1 kez kullanıldı ve söküldü esc üzerindeki sticker çift taraflı bant sebebi ile yarısı söküldü fiyat 40 tl
Turnigy TGY-9025MG Metal Gear Servo 1.8kg/11g/0.09 '' 2 adet bulunmaktadır üzerinde sıcak silikon uygulandığı için kalıntılar mevcuttur 2 adet satış fiyatı 15 tl tek tek satış yoktur.
ZIPPY Flightmax 2200mAh 3S1P 40C lipo üzerinde fiberli bant ile takviye vardır sebebi zagide kullanırken çakıldım ufak hasarlar aldı önlem amaçlıdır tüm hücreler aktiftir fiyat
25 tl
İLETİŞİM 0532 168 72 20
Merhaba arkadaşlar
Elimde bulunan bazı ekipmanları satılığa çıkartmak istiyorum ayrıca farklı bir kulvarda hobi yapmak istiyorum elimden geleni yapıyorum emin olun
Turnigy 9x kumanda alıcı bind kablosu kutusu çok iyi durumdadır gözüm gibi baktım satılmıştır
D2826-6 2200kv Outrunner Motor 1 kez zagide kullanıldı ve söküldü kuvvetli bir motor 25 tl
TURNIGY Plush 40amp Speed Controller aynı şeklide sıfır alındı 1 kez kullanıldı ve söküldü esc üzerindeki sticker çift taraflı bant sebebi ile yarısı söküldü fiyat 40 tl
Turnigy TGY-9025MG Metal Gear Servo 1.8kg/11g/0.09 '' 2 adet bulunmaktadır üzerinde sıcak silikon uygulandığı için kalıntılar mevcuttur 2 adet satış fiyatı 15 tl tek tek satış yoktur.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
fiyatı siz belirleyin 5 adet satılacaktırZIPPY Flightmax 2200mAh 3S1P 40C lipo üzerinde fiberli bant ile takviye vardır sebebi zagide kullanırken çakıldım ufak hasarlar aldı önlem amaçlıdır tüm hücreler aktiftir fiyat
25 tl
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
İLETİŞİM 0532 168 72 20