Selam olsun :)

Aykut Aşlı

Çalışkan Uye
Katılım
13 Ocak 2014
Mesajlar
214
Tepkime puanı
184
Yaş
38
İlgi Alanı
Multikopter
Selamlar Rc Dostları :)

Ismım Aykut Aşlı yerim Istanbul :) Elektronik Mühendisiyim,yaşım 27.Bu hobiye Kıbrıs'ta okurken bulaştım hocamın sayesinde iyikide bulaşmışım diyorum.
2 senedir ilgileniyorum ufaktan başlayıp yavaş yavaş güçlendirip ilerlettiğim ve dahada ileriye taşımak istediğim bir hobi.
Aslında küçüklükten beri ilgileniyorum ama o zamanlar hava aracı değilde kara aracı ilgimdi :laugh: yaklaşık 5-6 tane aracım vardı
Şu anda ise uçakla ilgileniyorum okul zamanından başlayan ve şimdilere kadar süren bir süreç..kısaca ekipmandan bahsedecek olursam;
Wing dragon trainer,pitts special,fpv ekipmanları futaba t6j..ve hocamla birlikte yaptğımız uçaklar ve yarışmalar.
KOnuyu fazla uzatmayayım herkese tekrar selamlar saygılar :)
 
Selam olsun :)

Hosgeldiniz Aykut Bey,

Demek siz de karada başlayıp havaya geçiş yapanlardansınız. Anladığım kadarı ile hevesli olduğunuz kadar da sabırlı birisisiniz. %p Bu yaptığımız hobi için oldukça güzel bir özellik. Umarım hedeflerinize en kısa süre içerisinde ulaşırsınız ;)

Bu arada belki araba konusunda araştırma yapan Anıl arkadaşımıza tecrübeleriniz ile yardımcı olmak isteyebilirsiniz. Şimdiden keyifli forumlar %p

 
Selam olsun :)

Teşekkürler hoşbuldum Mehmet Ağabey :)
Direk ağabey olarak girdim ama umarım sakıncası yoktur,
Aynen öyle oldu çoçukluğumda kara aracıyla baya bi uğraştım ama o kadar profosyonel değilim :) yinede yardımcı olmak isterim gerçek hayatta karada rc de ise havada iddalıyım :D

Tekrar teşekkürler
 
Selam olsun :)

Aykut Bey hoşgeldiniz. :saygilar:
Bizler karanlık bölge sakinleriyiz ama uçakları da çok severiz :laugh: (Karanlık bölge aramızda bir şaka söylemi olan helikopter hobisidir)
Pitts bence kullanımı gerçekten beceri isteyen usta işi bir model.Hızlı , agresif.Demek ki pilotajınız iyi demektir.Doğru yerdesiniz , paylaşımlarınızı görmek bizlere mutluluk verecektir.Keyifli forumlar.... :saygilar:
 
Selam olsun :)

Çok sağol Hakan Ağabey.Ben kendimden yaşca büyük insanlara ağabey yada abla diye hitap ederim umarım bir sakıncası yoktur.samimiyet olarak baktığımdan :)

Bende o karanlığı aydınlatmaya geldim diyeyim o zaman :laugh:

Evet Pitts bana,beni bu hobiye bulaştıran hocamın şiddetli tavsiyesi üzerine aldğım uçaktır.Kullanımı ve verdiği zevk diğer uçaklardan çok ayrı hem sakin hem agresif hem akrobasi hepsini size tattıran bir uçak olduğunu düşünüyorum :) tabi bendeki pitts ufak olan ve elektrikli olan modeldir o yüzden benim çok etkim yok :D paylaşım sitelerine pek video yüklemede bulunmamıştım ama arşivden baktığımda hoşuma giden zamanında nokia 500 ile ilk hava çekimi yaptığım bir video paylaşmak isterim.yakın zamanda yüklemiştim,tabikide zamanla foruma alıştıkça projelerimi de burada sunmaktan sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarım.Abartılı şeyler olmamakla birlikte bu hobiye başlayacak olan yada başlamak isteyen ne gereklidir ne değildir hepsini aktarmaktan mutluluk duyarım bilgim kadarıyla.Çok uzatmadan lafımı bitireyim tekrardan sağol Hakan Ağabey..

 
Selam olsun :)

Hoşgeldiniz Aykut Bey,

Bu hobi böyledir insanı gittikçe içine alır. :laugh: Önce karada başlar sonra uçağa sıçrar en sonda karanlık tarafa geçersiniz. :lollol:

Şaka bir tarafa hasbelkader ucundan kıyısından araba, uçak, heli ile uğraşmış bir modelci olarak hepsini yeri ayrıdır elbette. ;)

Umarım forumumuzdan keyif alır, paylaşımlarınızla da aramıza katılırsınız. :saygilar:
 
Selam olsun :)

Çok sağol Türker Bey hoşbuldum :)

Aynen dediğiniz gibi hepsinin tadı ayrı ama şu an uçaktan memnunum zamanla değişirmi bilmem :D

Tekrar sağolun.