Selam, Onur İLGAR

Lithosphere

Köpük uçak ile ilgili her türlü sorularına açığım
Katılım
30 Eyl 2013
Mesajlar
96
Tepkime puanı
7
Yaş
35
Herkese merhaba daha önce tanışma alanını farketmediğim için sanırım şık bir giriş yapmadım. Farkedincede çok şaşırdım aslında aile gibi insanlar birbirini tanımak istiyor çok samimi birşey. Neyle alakalı olursa olsun hiçbir forumda bu yok ve takdir edersiniz ki olmasını beklemediğim bir durum olduğu için dikkatimden kaçmiş.

Adım Onur İLGAR. 10.07.1988 Ankara doğumluyum. Dokuz Eylül Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği mezunuyum. Son zamanlarda arkadaşlarımın aracılığı ile RC model uçaklara merak sardım. Hafta sonları Gölbaşı taraflarında uçuşa gidiyoruz bu arada gelmek isteyenler için o ortamda baya sıcak bir ortamdır. Bir arkadaşta el yapımı uçak görünce F-18 merak ettim sordum sonra araştırdım derken F-117 geldi aklıma. Araştırırken de bu siteyi buldum tesadüfen. Sitedeki çoğu arkadaşın yaptığı çalışmayı çok beğendim açıkçası. Umarım beraber yeni modeller yapıp test ederiz. Herkese iyi akşamlar dilerim.
 
Selam, Onur İLGAR

Merhaba Onur,

Hiç problem değil ;)Önemli olan bu konuyu açmış olman %p Öncelikle aramıza hosgeldin. Ankara buluşmalarını ve uçuşlarını paylaşmanı merakla bekliyoruz :)

Keyifli forumlar :saygilar:
 
Selam, Onur İLGAR

Onur Hoşgeldin,

Söylediğin gibi burada bir aile ortamı var, seni de aramızda görmekten mutluluk duyduk. ;)
Keyifli forumlar.