herkese merhaba, forum kurallarınız gereği biraz kendimi tanıtmak istiyorum. İsmim Faruk 34 yaşındayım ve Sivas'ta yaşıyorum, milli eğitimde memurum. dx.com dan almış olduğum v911 ile bu işlere bulaştım ve şu aralar köpük uçak ile ilgileniyorum. FPV sistemi kurmak istiyorum. Bunun için HK 'den 2 metrelik Sky Eye modelini satın aldım ve kısa zamanda ptt ile elime ulaştı. Ancak kumanda ve batarya siparişim Fedex'e takıldı. Normal kargo ile almıştım ama sağolsunlar lipo mevzusu yüzünden Free Shipping Upgrade diyerek fedex ile yollamışlar . Ürün içeriği Turnigy 9x, hk battery medic ve 3s 4amp. lipo, toplam bedeli 93 $.
bugün elime gümrüklü gönderi varış bildirisi geldi, terminal hizmet bedeli diye 150 TL 'den bahsediyorlar, sizce paypal çıktısı veya kart ekstresi ibraz ederek ürünlerimi alabilir miyim, zira daha öncede dhl 'e 50$ lık bisiklet lastiği takılmıştı ve ekstre göndererek ücret ödemeden ürünü almıştım. yoksa ne tavsiye edersiniz.?
bugün elime gümrüklü gönderi varış bildirisi geldi, terminal hizmet bedeli diye 150 TL 'den bahsediyorlar, sizce paypal çıktısı veya kart ekstresi ibraz ederek ürünlerimi alabilir miyim, zira daha öncede dhl 'e 50$ lık bisiklet lastiği takılmıştı ve ekstre göndererek ücret ödemeden ürünü almıştım. yoksa ne tavsiye edersiniz.?