Selamlar. Emir Çaksu.

KTM

Yeni Uye
Katılım
26 Mar 2013
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Yaş
44
Konum
Ýstanbul
Merhaba, RC helikopterlere hep merakım vardı ama pek çok hobi ve sporla birden ilgilendiğim için ve hobilerin ne kadar zaman ve paraya ihtiyaç duyduğunu bildiğimden bir türlü cesaret edip başlayamadım.
İnternette araştırma yaparken sitenize rastladım ve Mehmet Küçüksarı beyin :saygilar: v911 hakkındaki yazısını okudum . Tamam belki çok fazla zaman ayıramam ama en azından bu kadar para ayırabilirim dedim ve sipariş verdim. Uzun lafın kısası kaçınılmaz olarak v922 şu an kargoda geliyor :rolleyes:
Site içerisinde daha aktif olup pek çok şey sormak istiyordum ama sağ olsun Mehmet bey ve simulasyon videolarıyla Türker Akgün bey :saygilar: bana soracak soru bırakmamışlar :thumbup:

Sizin şablonu da kullanıp kendimi tanıtayım:

Adı : Emir
Soyadı : Çaksu
Nereden :İstanbul
Mesleği : Serbest meslek (Orman müh.)
Yaş : 34
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli / Uçak / Araba..) : Heli
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: Acemi helici
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Araştırma ruhu
Kullandığım Model(ler) : V911 (pek yakında v922)
 
Selamlar. Emir Çaksu.

Hoşgeldiniz Emir Bey,

Forumumuz esasında henüz daha çok yeni fakat söylediğiniz gibi özellikle Mehmet Bey kısa zamanda boşlukları bir bir dolduruyor sağolsun.
Bizlerde bilgilerimiz yettiği kadarıyla elimizden geldiğince katkıda bulunmaya çalışıyoruz.
Bence her ne kadar başka hobileriniz olsada modelciliğe başlamakla çok doğru bir karar vermişsiniz. Bu hobi başka hobi :laugh:
Keyifli forumlar. :saygilar:
 
Selamlar. Emir Çaksu.

Emir bey,

Oncelikle forumumuz ve bizler hakkinda soyledigimiz guzel sozler icin Tesekkur ederiz :) Hep beraber guzel bir seyler yapmaya calisiyoruz. Yapilanlarin sizler tarafindan takdir edilmesi de bizlerin ne kadar dogru bir yolda ilerledigimizi gösteriyor %p

Zaten fark etmissinizdir sadece yeniden vurgulamis olayim. V922 gelinceye kadar simulator çalısmalarına agirlik verin.

Bu arada yeni hobiniz hayirli ugurlu olsun ;)
 
Selamlar. Emir Çaksu.

Forumu hoşgeldiniz . Doğru seçimler yapmışsınız . Kırımsız uçuşlar :)
 
Selamlar. Emir Çaksu.

Aramıza hoşgeldiniz Emir Bey, hem sportif yaşamınıza , hem araştırmacı ruhunuza , ilaç gibi gelecek bir hobiye girmek üzeresiniz.
Başlangıç için güzel bir seçim yapmışsınız ve Mehmet Bey'in ifade ettiği gibi simülasyon çalışmadan uçurmayın , zira sizin gibi aktif birisi , daha başından yaşadığı bir kırım yüzünden bu hobiden soğursa , bizlerde üzülürüz.Pek çok hobi ile uğraşmışsanız , bu hobi tüm hobilerin en uç ve zirve noktasıdır diyebiliriz (çok extrem sporlar hariç,yarasa paraşüt uçuşları gibi).Dikkat ediniz , zehiri çok tatlıdır ve bir kez tadınca bırakamazsınız. :laugh:
:saygilar:
 
Selamlar. Emir Çaksu.

Hoş geldin mesajlarınız, için teşekkürler :saygilar: Mehmet bey, simülasyon çalışmaları için şimdilik v922' nin kumandasını kullanmayı düşünüyorum sizin verdiğiniz bilgilerle gerekli siparişleri verdim zaten %p. Hakan bey, zehrin tadını aldım ;) bir iki kırımla soğuyacağımı sanmıyorum. Ayrıca paraşütle serbest atlayışlarım var ama henüz wingsuitle atlayışlara geçemedim :rolleyes:
 
Selamlar. Emir Çaksu.

Emir Bey, aramıza hoş geldiniz.