selamlar

Ali Emre

Uye
Katılım
1 Ocak 2017
Mesajlar
119
Tepkime puanı
15
Yaş
45
Herkese selam arkadaşlar,
İsmim Emre, yaşım 38. Şu anda Konya'da ikamet etmekteyim.
Çocukluğum RC ler arasında geçti. Benden 7 yaş büyük abim Uçaklara çok meraklıydı istanbul beylikdüzünde her pazar ben de giderdim babam ve abim ile, tüm gün donardık ve ben hep izlerdim (küçüktüm sanırım o zamanlar kullanmadığıma göre) Sonra benim sıkıldığımı gören babam nitro arabalardan almıştı hatta modelini hala hatırlıyorum Impacta Baja idi yanlış hatırlamıyor isem :) Starter ile çalıştıramazdım bir türlü o da geldi aklıma şimdi :) Babam çalıştırır ben de gazlardım, sonra takla filan atınca motor dururdu tekrar babama götürürdüm çalıştırsın diye :)

Her neyse o zamanlardan sonra koptum RC işinden ama hep içimde helikopter uçurma isteği olmuştur. Şimdi niyetlendim ufak ufak başlamak için. Temel olarak ilk adımın iyi bir araştırma olduğunu bildiğim için şimdi uzunca bir süre araştırma içerisinde olacağım. Bu arada da ilk fırsatta bir kumanda ve simulator alacağım. Simulatorde çalışırken araştırmaya devam tabi :)

Biraz uzun oldu ama herkese selamlar, bol bol görüşeceğiz gibi duruyor :)
:RCKolik:
 
selamlar

Güzel ve okuması zevkli bir tanışma konusu olmuş, ellerinize sağlık Emre Bey. Aramıza hoşgeldiniz :RCKolik:

Çok şanslısınız zira Konya'da eski uçakcı, yeni bir helici modelci bir arkadaşımız var Doğuş. Bir ara kendisi ile mutlaka tanışın derim.



Bunun haricinde fırsatınız oldukça da şu konuya kesinlikle bakmanızı tavsiye ederim :saygilar:

 
selamlar

Çok teşekkür ederim Mehmet bey,
Konuları hızla okumaya başladım zaten. Her yeni başlanan hobide olduğu gibi, hobi konusu ile ilgili forum karışıklığı sendromu yaşamaktayım ama kısa zamanda atlatırım inşallah :)
Doğuş Bey'in konusunu görmüştüm, kendisi de müsait olduğu bir zamanda tanışmak için gerekli adımları atacağım zaten :)
 
selamlar

Emre bey hoşgeldiniz :)
Doğru yerdesiniz %p


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
selamlar

Hoşgeldiniz Emre Bey,

Çocukluğumuz çok benzer geçmiş. :laugh: Bende sahada hep izleyici olarak geçirdim diyebilirim çocukluğumu. Babam ve benden 5 yaş büyük abim uçarlardı, 12 yaşıma kadar hiç uçuş tecrübem olmadı kadrolu saha elemanıydım. :lollol:

Öyle olması da çok doğaldı çünkü sadece Graupner MC-20 diye bir kumandaya 3000 mark :eek: para verdiğimizi hatırlıyorum. Bu zamankinden çok daha pahalı bir hobiydi modelcilik. :-\

Keyifli forumlar. :saygilar:
 
selamlar

Abiler konuyu yeni gördüm, tabiki de her zaman yardıma hazırız. [emoji3]

Tekrar hoş geldiniz. Konya'da aktif helici sayısı umarım artar. Buda bizim sayemizde olacaktır. [emoji3]


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi